Λάρισα

04 Ιουνίου 2019 16:00

Τραγωδία στην Λάρισα: μητέρα παρέσυρε και σκότωσε το παιδί της

Διάβασέ μου το...

Το κακό έγινε ενώ η γυναίκα επιχειρούσε να κινηθεί με το αυτοκίνητο της, μέσα στην 110 Πτέρυγα Μάχης.

Τραγωδία στην Λάρισα: μητέρα παρέσυρε και σκότωσε το παιδί της
-

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή των πολυκατοικιών-οικημάτων της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου μεταδίδει το larissanet.gr, μία γυναίκα, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό της και παρέσυρε το μόλις 20 μηνών αγοράκι της.

Άλλη εκδοχή για τραγικό δυστύχημα δίνει το thessalia.tv. Tο αγοράκι δεν βρισκόταν εκτός του οχήματος αλλά ήταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μαζί με τα δύο από τα τέσσερα αδερφάκια του προκειμένου να τα μεταφέρει η μητέρα τους στον παιδικό σταθμό της 110 ΠΜ. Ενώ το όχημα άρχισε να κινείται, άγνωστο πώς, η πόρτα άνοιξε και το παιδάκι βρέθηκε στο οδόστρωμα. Το κακό δεν άργησε να γίνει και η μητέρα κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να δει τι είχε χτυπήσει, καθώς δεν φαίνεται να αντιληφθηκε αρχικά την πτώση του παιδιού. Η μητέρα μετέφερε το αγοράκι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Το παιδί, όμως, έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και όπως αναφέρουν οι γιατροί δεν είχε σφυγμό όταν έφτασε στο Νοσοκομείο. Επί 40 λεπτά προσπάθησαν να επαναφέρουν το αγοράκι στη ζωή. Δυστυχώς όμως το νήμα της ζωής του είχε κοπεί...

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει «Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα. Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO