Ιωάννινα

05 Ιουνίου 2019 08:51

Από του “χάρου τα δόντια” γλίτωσε φοιτήτρια σε φοιτητική εστία (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Εικόνες εγκατάλειψες σε φοιτητικές εστίες.  Φοιτήτρια έκανε μπάνιο και έπεσε το ταβάνι. Έξαλλοι οι φοιτητές προχωρούν σε κινητοποίηση μετά το περιστατικό.

Από του “χάρου τα δόντια” γλίτωσε φοιτήτρια σε φοιτητική εστία (εικόνες)
-

Από του «χάρου τα δόντια» γλίτωσε μια φοιτήτρια στην φοιτητική εστία Ιωαννίνων, η οποία έκανε μπάνιο στο δωμάτιο της και είδε το ταβάνι να πέφτει στο πάτωμα.

Η κοπέλα από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε, καθώς τα κομμάτια από το ταβάνι έπεσαν σε όλο τον χώρο του δωματίου, εκτός της μπανιέρας όπου βρισκόταν εκείνη τη στιγμή.

Το περιστατικό κατήγγειλε η παράταξη της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας (ΠΚΣ), ενώ οι φοιτητές αναφέρουν ότι προγραμματίζουν κινητοποίηση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 στην Πρυτανεία.

Συγκεκριμένα, οι εκλεγμένοι φοιτητές της πανσπουδαστικής στο διοικητικό συμβούλιο της εστίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καταγγέλλουν στα «Φοιτητικά Νέα» ότι «τη Δευτέρα 3/6/2019 την ώρα που συμφοιτήτριά μας έκανε μπάνιο έπεσε το ταβάνι κυριολεκτικά πάνω της. Για "καλή" της τύχη γιατί για αυτό πρόκειται, πλέον το μεγαλύτερο κομμάτι του ταβανιού έπεσε δίπλα της».

«Επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα κινητοποιούμαστε στη φοιτητική μέριμνα και στην Πρυτανεία για το ζήτημα της συντήρησης του κτιρίου και της ανακαίνισης του. Οι απαντήσεις που παίρνουμε είναι “δεν υπάρχουν λεφτά” ή ότι "δεν έχουμε προσωπικό , περιμένουμε τον εργολάβο-ιδιωτική επιχείρηση". Είναι τραγικό και επικίνδυνο να λειτουργεί η εστία με αυτές τις υποδομές το 2019», τονίζουν.

Ιωάννινα - ταβάνι - τουαλέτα - φοιτήτρια

Ιωάννινα - ταβάνι - τουαλέτα - φοιτήτρια

Πηγή: Foititikanea.gr


VIDEO