Φθιώτιδα

12 Ιουνίου 2019 08:46

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε υπάλληλο καθαριότητας και την εγκατέλειψε (βίντεο)

Text to Speech

Η άτυχη γυναίκα, που χτυπήθηκε και από δεύτερο αυτοκίνητο, διακομίστηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε υπάλληλο καθαριότητας και την εγκατέλειψε (βίντεο)

Άγιο είχε μία υπάλληλος καθαριότητας στη Λαμία, η οποία παρασύρθηκε το πρωί της Τρίτης από βανάκι και χτυπήθηκε και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο, όπως μεταδίδει το LamiaReport.gr

Η διπλή παράσυρση έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί στην οδό Μητροπολίτη Δαμασκηνού, στον δρόμο από Παγκράτι προς Καλύβια.

Το απορριμματοφόρο του Δήμου σταμάτησε κανονικά δεξιά και οι δυο υπάλληλοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, πήραν να αδειάσουν τον κάδο ανακύκλωσης.

Την ώρα εκείνη ένα μικρό βανάκι, που κινείτο στην ίδια κατεύθυνσή με το απορριμματοφόρο, προσπαθεί να το προσπεράσει, αλλά χτυπάει τη γυναίκα που άδειαζε τον κάδο και ήταν στην αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου.

ατύχημα - υπάλληλος καθαριότητας - Λαμία

Στη συνέχεια την άτυχη γυναίκα χτυπάει και δεύτερο αυτοκίνητο, ένα αγροτικό που ακολουθούσε, ευτυχώς πιο ελαφρά στο χέρι.

Ο πρώτος οδηγός, που είχε ένα μικρό βανάκι με ρίγες στο πλάι, μετά την παράσυρση πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, όπως είπαν στο LamiaReport, ο οδηγός του απορριμματοφόρου, ο συνάδελφός της, αλλά και ο άλλος οδηγός που ακολουθούσε.

Η τραυματισμένη υπάλληλος, περίπου 45 ετών, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η Τροχαία Λαμίας αναζητά τον ασυνείδητο οδηγό που μετά την παράσυρση εγκατέλειψε το θύμα και εξαφανίστηκε.

ατύχημα - υπάλληλος καθαριότητας - Λαμία

Με την τραυματία υπάλληλο, αλλά και με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας καθαριότητας, επικοινώνησε άμεσα ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας και νέος Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, προκειμένου να ενημερωθεί και να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO