Ρεθύμνου

23 Ιουνίου 2019 11:18

Ο ένας αδερφός νεκρός, ο άλλος μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο

Διάβασέ μου το...

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να “φωτίσει” το περίεργο περιστατικό, που έχει βυθίσει στον θρήνο την οικογένεια.

Ο ένας αδερφός νεκρός, ο άλλος μαχαιρωμένος στο νοσοκομείο
-

Μια υπόθεση που μπορεί να έχει πολλές προεκτάσεις εξετάζουν με προσοχή οι αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδιδε το βράδυ του Σαββάτου ο ιστότοπος ekriti.gr, «ένας άνδρας περίπου 45 ετών, έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι, στην περιοχή του Λατζιμά. Ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό, μιλά για αυτοχειρία, αποκλείοντας κάθε άλλο ενδεχόμενο.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, ο αδερφός του θύματος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης, με τραύμα από μαχαίρι! Οι αρχές εξετάζουν με προσοχή όλα τα στοιχεία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας υποστήριξε στην κατάθεσή του πως ο ίδιος ευθύνεται, καθώς τραυματίστηκε ενώ εκτελούσε εργασίες...».

Ο τσακωμός των αδελφών κατέληξε σε τραγωδία

Ωστόσο, όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες του flashnews.gr, «σε τραγωδία κατέληξε ένας τσακωμός ανάμεσα σε συγγενείς τα ξημερώματα του Σαββάτου σε  χωριό του Ρεθύμνου.

Πάνω στο τσακωμό δύο ατόμων, ο ένας τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε έναν 45χρονο άνδρα, ο οποίος μετά το συμβάν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, φέροντας τραύμα στην κοιλιά ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 

Ο 46χρονος που τραυμάτισε τον 45χρονο, μετά το περιστατικό, έδωσε τέλος στη ζωή του με όπλο. Συγγενείς και κάτοικοι της περιοχής είναι συντετριμμένοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO