Καβάλα

04 Ιουλίου 2019 23:24

Τσακώθηκαν και τον σκότωσε με καραμπίνα

Διάβασέ μου το...

Ηλικιωμένος σκότωσε άνδρα εν ψυχρώ. Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια και άλλων ατόμων. Τι όπλισε το χέρι του ηλικιωμένου.

Τσακώθηκαν και τον σκότωσε με καραμπίνα
-

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στις Ελευθερές του δήμου Παγγαίου στην Καβάλα, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ενός Βούλγαρου από έναν ηλικιωμένο κάτοικο του χωριού, με τον οποίο καβγάδισε για ασήμαντη αιτία μέσα σε ένα σπίτι της περιοχής, το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε συναντηθεί σε σπίτι κοινών φίλων με το θύμα, που κατοικούσε στην κοινότητα του Πλατανοτόπου. Όμως, διαπληκτίστηκαν έντονα με πιθανή αιτία μια μικρή διαφορά οικονομικής φύσης και ο ηλικιωμένος Έλληνας άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα, με την οποία πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άτυχο αλλοδαπό πριν προλάβει κάποιος να τον εμποδίσει.

Το θύμα τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει.

Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς που κλήθηκαν στην περιοχή και συνελήφθη. Ήδη κρατείται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί αύριο στον εισαηηελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO