Ηράκλειο

12 Ιουλίου 2019 14:11

Πήγαν να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο τους αλλά “πάγωσαν” ανοίγοντας το φέρετρο

Διάβασέ μου το...

Η απίστευτη περιπέτεια που έζησε μια οικογένεια μέσα στο πένθος της. Τι είδαν μέσα στην εκκλησία και σταμάτησαν την κηδεία!

Πήγαν να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο τους αλλά “πάγωσαν” ανοίγοντας το φέρετρο
-

Ένα πρωτοφανές περιστατικό αναστάτωσε μια οικογένεια στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία ανακάλυψε μέσα στην εκκλησία, ότι ο άνθρωπος που κηδευόταν μέσα στο φέρετρο, δεν ήταν ο δικός τους άνθρωπος!

Κι ενώ αρχικά διέρρευσε ότι απλά δεν αναγνώρισαν τον δικό τους άνθρωπο επειδή ήταν παραμορφωμένος λόγω πρηξίματος, η αλήθεια φαίνεται ότι είναι πολύ χειρότερη…

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η κηδεία του 65χρονου άντρα, ήταν προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης στο Γάζι και η σωρός μεταφέρθηκε στο ναό λίγο μετά τις 5.

Ένα 10λεπτο μετά, οι οικείοι άνοιξαν το φέρετρο και ανακάλυψαν πως δεν ήταν ο δικός τους άνθρωπος!

Επικράτησε πανικός στην εκκλησία και - σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από πολύ στενό πρόσωπο του εκλιπόντος στο Cretalive - ο αδελφός του νεκρού - πήγε με τη νεκροφόρα στο νεκροτομείο κι εκεί ανακάλυψαν το μακάβριο λάθος!

Ο άνθρωπος τους ήταν εκεί και διαπίστωσαν πως είχαν λάβει λάθος σορό για να κηδέψουν!

Προσπαθώντας να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, ξέντυσαν το λάθος άνθρωπο, έντυσαν το δικό τους νεκρό με τα ρούχα του κι επέστρεψαν πίσω κακήν κακώς για να τελειώσει η κηδεία!

Με το σοκ να κυριαρχεί ακόμα και σήμερα, η οικογένεια προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση και απειλούν πως θα κινηθούν νομικά για να διαπιστώσουν ποιος ευθύνεται για την τραγική αυτή ιστορία!

VIDEO