Ηράκλειο

23 Ιουλίου 2019 21:38

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του Γάλλου τουρίστα

Text to Speech

Δολοφονία ή αυτοτραυματισμός. Τι λέει ο ιατροδικαστής. Υπό κράτηση η γυναίκα που ήταν μαζί του στο δωμάτιο. Ποια ήταν η σχέση της με το θύμα.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του Γάλλου τουρίστα

Υπό κράτηση βρίσκεται η 44χρονη γυναίκα από την Γαλλία, η οποία κρίνεται από τις αστυνομικές αρχές ως η βασική ύποπτη για τον θάνατο του 53χρονου Γάλλου, σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα, στην Κρήτη.

Η 44χρονη, η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, θα οδηγηθεί την Τετάρτη ενώπιον του Εισαγγελέα Ηρακλείου για να απολογηθεί.

Πάντως, ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού του άτυχου Γάλλου ενημερώνοντας την Αστυνομία ότι τα τραύματα στον 53χρονο έχουν προκληθεί από άλλο άτομο. Κάπως έτσι απέκλεισε τον ισχυρισμό που επικαλείται η 44χρονη Γαλλίδα που ήταν μαζί του.

Επιπλέον δεν υπήρξε παραβίαση στο δωμάτιο, στο οποίο επίσης είχε πρόσβαση με δικό της κλειδί.

Αστυνομικοί της Ασφαλείας εκτιμούν ότι η γυναίκα, μέσα στις επόμενες ώρες θα αναγκαστεί να ομολογήσει την πλήρη αλήθεια. Ήδη αποδέχθηκε και υπέγραψε την έκθεση σύλληψης της.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα είναι ξαδέρφη του άτυχου άνδρα, ωστόσο οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά το σενάριο οι δυο τους να διατηρούσαν και ερωτική σχέση.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO