Αχαΐα

10 Αυγούστου 2019 14:55

Σοκ στο Ρίο: νεκρός άνδρας που έπεσε σε βόθρο

Διάβασέ μου το...

Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 41χρονος που προσπάθησε να σώσει τον άτυχο τεχνικό.

Σοκ στο Ρίο: νεκρός άνδρας που έπεσε σε βόθρο
-

Τραγωδία το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ρίο της Πάτρας, όπου ένας άνδρας 50 ετών έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια εργασιών, ενώ νοσηλεύεται σοβαρά ένας 41χρονος που προσπάθησε να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ένας 50χρονος τεχνικός που εκτελούσε εργασίες σε βόθρο οικίας. Ο άτυχος άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε μέσα στο φρεάτιο και εγκλωβίστηκε, όπως και ο 41χρονος γιος του ιδιοκτήτη, που προσπάθησε να τον βγάλει.

Οι δύο εγκλωβισμένοι άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές από τον πατέρα του 41χρονου. Επί τόπου έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής με δέκα άνδρες και τρία οχήματα και μετά από προσπάθειες, κατάφεραν να ανασύρουν τους δυο εγκλωβισμένους.

Ο ένας, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που ανέμενε στο σημείο, προχώρησε άμεσα σε αναζωογόνηση. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που έκαναν ο 50χρονος δεν επανήλθε και μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο. Ο δεύτερος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Πηγή: thebest.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO