Θεσπρωτία

01 Σεπτεμβρίου 2019 11:35

Αστυνομικός σκύλος “ξετρύπωσε” ναρκωτικά κρυμμένα σε ΙΧ (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Δείτε την στιγμή που ο τετράποδος "διώκτης της ΕΛ.ΑΣ." εντοπίζει την ειδική κρύπτη, όπου είχαν βάλει την ποσότητα ναρκωτικών οι διακινητές.

Αστυνομικός σκύλος “ξετρύπωσε” ναρκωτικά κρυμμένα σε ΙΧ (βίντεο)
-

Πάνω από 15 κιλά ακατέργαστης κάνναβης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τα οποία εντοπίστηκαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών « Avra » σε κρύπτη αυτοκινήτου

Για την υπόθεση συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Αστυνομικός σκύλος - ναρκωτικά - Σαγιάδα - Θεσπρωτία 

Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, συνέλαβαν το Σάββατο το μεσημέρι στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας, έναν 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν ύποπτο Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 22χρονο και το ακινητοποίησαν για έλεγχο. 

Σε επισταμένη έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών « Avra », βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη μεταξύ των πίσω καθισμάτων και του χώρου των αποσκευών του αυτοκινήτου, 14 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 15 κιλών και 500 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Αστυνομικός σκύλος - ναρκωτικά - Σαγιάδα - Θεσπρωτία

Επίσης, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δείτε την στιγμή που ο σκύλος αντιλαμβάνεται την ύπαρξη ναρκωτικών στο αυτοκίνητο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO