Ηράκλειο

09 Σεπτεμβρίου 2019 12:28 Τελευταία ενημέρωση : 09 Σεπτεμβρίου 2019 19:07

Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή

Διάβασέ μου το...

Εκτοξεύθηκε και καρφώθηκε κάτω απο τις προστατευτικές μπάρες ο οδηγός. Τραυματίες οι οδηγοί δύο αυτοκινήτων. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο.

Θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή
-

Μεγαλώνει η μαύρη λίστα των θανατηφόρων τροχαίων στην Κρήτη. Ακόμη ένας άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, χθες το βράδυ, στην περιοχή του Γιόφυρου, στο Ηράκλειο, μετά από σύγκρουση δύο αυτοκινήτων με μία μηχανή.

Νεκρός είναι ο 50χρονος οδηγός της μηχανής, ο οποίος εκτοξεύθηκε κάτω από τις προστατευτικές μπάρες του δρόμου, αρκετά μακριά από το σημείο της σύγκρουσης.

«Οι διασώστες αναζητούσαν τον οδηγό, που με τη σύγκρουση, εκτοξεύθηκε μέτρα μακριά. Τον εντόπισαν κάτω από τις μπάρες, αφού είχαν παραλάβει τους άλλους τραυματίες», ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος του συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης, Γιάννης Ζαφειρίου.

τροχαίο - δυστύχημα - οδός Μενελάου Παρλαμά  - Ηράκλειο

τροχαίο - δυστύχημα - οδός Μενελάου Παρλαμά  - Ηράκλειο

Η μηχανή, όπως γράφει το cretapost.gr, συγκρούστηκε με δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα, τα οποία οδηγούσαν ένας 20χρονος και μια 28χρονη.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό, η οποία δυστυχώς απλά επιβεβαίωσε τον θάνατο του δικυκλιστή. 

Τραυματίες είναι οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, οι οποίοι φέρουν ελαφρά ορθοπεδικά τραύματα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Ηρακλείου για να διερευνήσουν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

τροχαίο - δυστύχημα - οδός Μενελάου Παρλαμά  - Ηράκλειο

Πηγή εικόνων: cretapost.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO