Αιτωλοακαρνανία

18 Σεπτεμβρίου 2019 23:59

Νέα ζωή για τον “Χάτσικο” της Ναυπάκτου (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο σκυλάκος, που συγκίνησε το πανελλήνιο με την αφοσίωσή του στο νεκρό αφεντικό του, απέκτησε νέα ζωή!

Νέα ζωή για τον “Χάτσικο” της Ναυπάκτου (βίντεο)
-

Ο μικρός "Χάτσικο" της Ναυπάκτου έχει γράψει τη δική του ιστορία, καθώς η αφοσίωσή του στον ιδιοκτήτη του συνεχίστηκε και μετά τον θάνατό του.

Το σκυλί παρέμενε ολόκληρα μερόνυχτα δίπλα στο εικόνισμά του, στο σημείο όπου έχασε την ζωή του ο 40χρονος άνδρας, μετά από σύγκρουση του οχήματός του με μπετονιέρα.

Αρκετοί κάτοικοι προσπάθησαν να πάρουν το σκύλο και να τον φιλοξενήσουν όμως αυτός επέστρεφε στο σημείο δίπλα στο εικόνισμα που έχει φτιάξει η οικογένεια στη μνήμη του, θυμίζοντας την περίπτωση του κινηματογραφικού Χάτσικο, του σκύλου που περίμενε το αφεντικό του που είχε πεθάνει, μέχρι τα βαθιά γεράματά του σε σταθμό τρένου.

Στις αρχές Αυγούστου, ένας Ισπανός ακτιβιστής ταξίδεψε στη χώρα μας και παρέλαβε τον Χάτσικο της Ναυπάκτου. Ο ακτιβιστής τότε είχε γυρίσει μίνι ντοκιμαντέρ με όλη τη διαδικασία της διάσωσης και της μεταφοράς του σε ένα καταφύγιο στην Ισπανία, από όπου θα δινόταν για υιοθεσία σε κάποια οικογένεια. Όπερ και εγένετο! Ο ακτιβιστής έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει τη νέα ζωή του «Χάτσικο»!

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO