Θεσσαλονίκη

22 Σεπτεμβρίου 2019 08:52

Δωρεάν μετακινήσεις με λεωφορεία την Κυριακή

Text to Speech

Χωρίς εισιτήριο σήμερα οι μετακινήσεις με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Για ποιες ώρες θα ισχύσει.

Δωρεάν μετακινήσεις με λεωφορεία την Κυριακή

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο είναι η Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ο ΟΑΣΘ συμμετέχει στις δράσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16-22/09/2019).

Σήμερα, ο Οργανισμός προσφέρει δωρεάν μετακίνηση με όλες τις λεωφορειακές γραμμές, από τις 16:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Με τη δράση αυτή δίνεται η ευκαιρία στους πολίτες να γνωρίσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ενθαρρύνεται η χρήση τους, έναντι του ιδιωτικού αυτοκινήτου.

Από την παραπάνω δράση εξαιρείται η ημερήσια και η νυχτερινή γραμμή του Αεροδρομίου ( 1Χ & 1Ν )

Προσφέρεται, επίσης, δωρεάν μετακίνηση με την «Πολιτιστική γραμμή» Νο 50, από τις 16:00 έως τη λήξη της βάρδιας, για τη γνωριμία των πολιτών με την ιστορία και τα μνημεία της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν την περιήγησή τους με τις προτεινόμενες περιπατητικές διαδρομές -οι οποίες παρουσιάζονται στο φυλλάδιο της γραμμής- στο ιστορικό κέντρο και στην Άνω Πόλη.

Με ενέργειες που θα προωθήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης θα διανεμηθούν δωρεάν δέκα κάρτες μηνιαίων διαδρομών που προσέφερε ο ΟΑΣΘ.

VIDEO