Θεσσαλονίκη

09 Οκτωβρίου 2019 16:08

Χειροπέδες στην οικιακή βοηθό με το “μακρύ χέρι”

Διάβασέ μου το...

Η 32χρονη γυναίκα που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και φρόντιζε ηλικιωμένους, είχε αδυναμία στα ακριβά κοσμήματα και όχι μόνο…

Χειροπέδες στην οικιακή βοηθό με το “μακρύ χέρι”

Στην εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων κλοπής που σημειώθηκαν σε σπίτια σε Θέρμη, Ταγαράδες και Ρύσιο προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, μετά από επισταμένη έρευνα.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα 32χρονη Αλβανίδα, η οποία και συνελήφθη καθώς στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή της στην Ελληνική επικράτεια.

Συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα, εργαζόμενη είτε ως οικιακή βοηθός είτε ως επιβλέπουσα υπερήλικα σε οικίες που βρίσκονται στα προάστια της Θεσσαλονίκης, εκμεταλλευόταν την απουσία των ενοίκων ή τη μειωμένη αντιληπτική ικανότητα υπερήλικα λόγω ασθενείας και κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου 2018 - Σεπτεμβρίου 2019, αφαίρεσε χρηματικά ποσά και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας από τέσσερις οικίες.

Η λεία της από τα κλοπιμαία κοσμήματα ανέρχεται σε 13.000 ευρώ, ενώ σε μετρητά κατάφερε να αποσπάσει 1.200 ευρώ, σύμφωνα με το thestival.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO