Θεσσαλονίκη

09 Οκτωβρίου 2019 16:08

Χειροπέδες στην οικιακή βοηθό με το “μακρύ χέρι”

Διάβασέ μου το...

Η 32χρονη γυναίκα που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός και φρόντιζε ηλικιωμένους, είχε αδυναμία στα ακριβά κοσμήματα και όχι μόνο…

Χειροπέδες στην οικιακή βοηθό με το “μακρύ χέρι”
-

Στην εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων κλοπής που σημειώθηκαν σε σπίτια σε Θέρμη, Ταγαράδες και Ρύσιο προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, μετά από επισταμένη έρευνα.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα 32χρονη Αλβανίδα, η οποία και συνελήφθη καθώς στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή της στην Ελληνική επικράτεια.

Συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα, εργαζόμενη είτε ως οικιακή βοηθός είτε ως επιβλέπουσα υπερήλικα σε οικίες που βρίσκονται στα προάστια της Θεσσαλονίκης, εκμεταλλευόταν την απουσία των ενοίκων ή τη μειωμένη αντιληπτική ικανότητα υπερήλικα λόγω ασθενείας και κατά το χρονικό διάστημα Σεπτεμβρίου 2018 - Σεπτεμβρίου 2019, αφαίρεσε χρηματικά ποσά και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας από τέσσερις οικίες.

Η λεία της από τα κλοπιμαία κοσμήματα ανέρχεται σε 13.000 ευρώ, ενώ σε μετρητά κατάφερε να αποσπάσει 1.200 ευρώ, σύμφωνα με το thestival.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO