Θεσσαλονίκη

06 Νοεμβρίου 2019 10:13 Τελευταία ενημέρωση : 06 Νοεμβρίου 2019 23:04

Οικογενειακή τραγωδία: Τον σκότωσαν κατά λάθος οι συγγενείς του

Διάβασέ μου το...

Τρεις συγγενείς πήγαιναν για κυνήγι και ο ένας κατέληξε νεκρός. Τι συνέβη στην μοιραία διαδρομή.

Οικογενειακή τραγωδία: Τον σκότωσαν κατά λάθος οι συγγενείς του
-

Μοιραία κατάληξη είχε για ένα 46χρονο κυνηγό η βραδινή εξόρμηση, μαζί με τον πεθερό του και τον αδελφό του πεθερού, για αγριογούρουνα στην περιοχή Βασιλούδι του Λαγκαδά, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 11 το βράδυ οι τρεις συγγενείς πήγαιναν για κυνήγι με τρακτέρ. Σύμφωνα με ενημέρωση της αστυνομίας, το τρακτέρ οδηγούσε ο 61 ετών πεθερός, ενώ στην καρότσα, «εντός του φορτωτή-κουβά», κάθονταν ο 57χρονος αδελφός του και ο 46χρονος γαμπρός τους.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, σε έναν κακοτράχαλο δρόμο, συνέβη το κακό. Μετά από ένα γερό τράνταγμα, ο 57χρονος έπεσε από το όχημα, το κυνηγετικό όπλο που κρατούσε του έφυγε από τα χέρι και εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 46χρονο, πατέρα δύο παιδιών.

Τα δυο αδέλφια συνελήφθησαν: ο 57χρονος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κι ο 61χρονος για παράβαση του νόμου περί παράνομη θήρας, αφού αυτή την εποχή δεν επιτρέπεται το κυνήγι.

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώπιον της οποίας οδηγήθηκαν το μεσημέρι, αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους χωρίς να τους απαγγείλει κατηγορίες.

Η Εισαγγελέας ζήτησε να ολοκληρωθεί η αστυνομική προανάκριση για να εξακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος κυνηγός και κατόπιν να αποφασιστεί η ποινική τους μεταχείριση.

VIDEO