Ηράκλειο

23 Νοεμβρίου 2019 13:11 Τελευταία ενημέρωση : 23 Νοεμβρίου 2019 21:51

Δίωξη στον γιατρό για το “φακελάκι”

Διάβασέ μου το...

Eλεύθερος αφέθηκε ο γιατρός του ΠΑΓΝΗ που κατηγορείται ότι έλαβε «φακελάκι» από ασθενή. Για πότε πήρε αναβολή η υπόθεση.

Δίωξη στον γιατρό για το “φακελάκι”
-

Δίωξη για δωροληψία κατ’ εξακολούθηση ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Ηρακλείου σε βάρος του νοσοκομειακού γιατρού που συνελήφθη την Παρασκευή μετά από καταγγελία για «φακελάκι».

Ο χειρουργός του ΠΑΓΝΗ οδηγήθηκε στη συνέχεια στο Αυτόφωρο, ωστόσο τελικά η υπόθεση πήρε αναβολή για την Πέμπτη 28/11 στις 12.30 το πρωί. Έως τότε ο γιατρός αφέθηκε ελεύθερος.

Την ίδια ώρα και με δηλώσεις του στο Cretalive, o συνήγορος του γιατρού, Γιώργος Κοκοσάλης, ανέφερε ότι έχει δεχθεί τουλάχιστον 30 τηλεφωνήματα από επιφανείς Ηρακλειώτες παράγοντες και αθλητικά σωματεία που εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον γιατρό, κάνοντας λόγο για ένα ηθικό πρόσωπο. Μάλιστα έχουν εκφράσει και την επιθυμία τους να καταθέσουν υπέρ του για την για την υπόθεση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο χειρουργός, που τέθηκε ήδη σε αργία από τη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία απαίτησε χρηματικό ποσό για ιατρική πράξη που είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο.

Η σύλληψη του γιατρού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού το οποίο και κατασχέθηκε.

VIDEO