Αχαΐα

24 Ιανουαρίου 2020 09:05

Ανατίναξαν ΑΤΜ και γέμισε ευρώ ο δρόμος (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης. Καταστράφηκε η πρόσοψη του σούπερ μάρκετ. Εκτιμάται πως οι δράστες γνώριζαν ότι σήμερα είναι ημέρα καταβολής συντάξεων.

Ανατίναξαν ΑΤΜ και γέμισε ευρώ ο δρόμος (εικόνες)
-

Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων που βρίσκεται στην περιοχή της Οβρυάς στην Πάτρα, ανατίναξαν άγνωστοι δράστες σήμερα τα ξημερώματα, αρπάζοντας χρηματικό ποσό.

Οι δράστες προσέγγισαν το ΑΤΜ που βρίσκεται στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ και με τη χρήση άγνωστης ύλης το ανατίναξαν.

Το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης, σύμφωνα με το tempo24.news καταστράφηκε, ενώ μπροστά στα πόδια των δραστών βρέθηκαν οι κασετίνες με τα χρήματα τα οποία αμέσως μάζεψαν, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες ήταν τρεις, ο ένας εκ των οποίων κρατούσε καλάσνικοφ.

Πάτρα - Έκρηξη ΑΤΜ

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλεξαν στοιχεία από το σημείο της έκρηξης, ενώ αναζητούν και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι δράστες επέλεξαν τη συγκεκριμένη ημερομηνία για να χτυπήσουν το ΑΤΜ διότι γνώριζαν ότι είναι η ημέρα καταβολής συντάξεων, και κατά συνέπεια το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης θα είχε αρκετά χρήματα. Εκτιμάται επίσης πως επέλεξαν το συγκεκριμένο ΑΤΜ, διότι από αυτή την περιοχή ήταν εύκολη η διαφυγή τους προς διάφορες κατευθύνσεις υπολογίζοντας ότι μετά την ανατίναξη θα έπρεπε να κινηθούν με ταχύτητα αποφεύγοντας τους αστυνομικούς ελέγχους.

Τέλος, μέχρι στιγμής δεν μπορεί να υπολογιστεί το ακριβές ποσό το οποίο κατάφεραν να αποκομίσουν οι δράστες. Έχουν όμως ήδη ξεκινήσει οι έρευνες σε συνεργασία με την Τράπεζα, προκειμένου, έστω να υπολογιστεί το ποσό. Διαπιστώνεται πάντως ότι οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που υπήρχαν μέσα στις κασετίνες του μηχανήματος.

Πάτρα - Έκρηξη ΑΤΜ

Πάτρα - Έκρηξη ΑΤΜ

Πάτρα - Έκρηξη ΑΤΜ

Πηγή: tempo24news.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO