Έβρος

26 Ιανουαρίου 2020 17:34

Σκύλος που κακοποιήθηκε σε τουρκικό φυλάκιο έγινε φύλακας-“άγγελος” για Έλληνες στρατιωτικούς

Διάβασέ μου το...

Την περιπέτεια του "Μαξ" έκανε γνωστή ο Ανδρέας Λοβέρδος, που βρέθηκε στο Πύθιο.

Σκύλος που κακοποιήθηκε σε τουρκικό φυλάκιο έγινε φύλακας-“άγγελος” για Έλληνες στρατιωτικούς
-

Ήταν συμβολική και συνάμα ουσιαστική είναι η επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του “Κινήματος Αλλαγής” και τ. υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου στην στρατιωτική περιοχή του Έβρου, που διέρρευσε χάρη σε ένα …σκύλο, γιατί δεν είχε ανακοινωθεί.

Η επίσκεψη του υπεύθυνου Εξωτερικής Πολιτικής του “Κινήματος Αλλαγής” (ΚΙΝΑΛ) κ Λοβέρδου και η ενημέρωση του από τους στρατιωτικούς και η σχετική συζήτηση, έγινε μετά από συνεννόηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον νέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κ.Φλώρο.

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, που είναι και μέλος του “Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής” (ΕΣΕΠ) μετά την ενημέρωση από το Διοικητή της 30ης Ταξιαρχίας με έδρα το Λαγό Διδυμοτείχου, Ταξίαρχο, Λύσανδρο Ξηρογιάννη επισκέφθηκε και το Φυλάκιο Πυθίου,που ανήκει στην ίδια Ταξιαρχία.

Εκεί είχε μια αναπάντεχη συνάντηση που τον …ξάφνιασε ευχάριστα. Την φωτογραφία από αυτή την συνάντηση την ανάρτησε στο facebook με την εξής, απολαυστική, επεξήγηση:
“Αυτός είναι ο Μαξ.
Κακοποιημένος στο τουρκικό φυλάκιο ζήτησε και βρήκε καταφύγιο στο δικό μας στο Πύθιο του Έβρου. Από τότε έγινε φύλακας-άγγελος.

Αν και θηρίο, απίστευτα γλυκός! Με δάγκωνε και με τράβαγε από το μανίκι συνεχώς”.

Σκύλος - Εβρος - φυλάκιο - Λοέρδος

Πηγή: militaire.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO