Λέσβος

23 Απριλίου 2020 10:57 Τελευταία ενημέρωση : 24 Απριλίου 2020 00:01

Πυροβολισμοί με τραυματίες στη Μόρια

Διάβασέ μου το...

Σε νοσοκομείο της Μυτιλήνης δύο άνδρες μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκαν από άγνωστο...

Πυροβολισμοί με τραυματίες στη Μόρια
-

Δυο ελαφρά τραυματισμένοι από σκάγια κυνηγετικού όπλου στην πλάτη και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος τους, Αφγανικής και Ιρανικής καταγωγής, μεταφέρθηκαν χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Αρχικά είχαν μεταφερθεί στο ιατρείο του καταυλισμού της Μόριας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Όπως δήλωσαν στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο νοσοκομείο, δέχθηκαν τους πυροβολισμούς από άγνωστο τους άτομο σε περιοχή που είχαν πάει μαζί με δυο άλλους φίλους τους ιρανικής καταγωγής, περί τα πέντε με επτά χιλιόμετρα βόρεια βορειοανατολικά του καταυλισμού. Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν βρέθηκαν εκεί για περίπατο.

Σύμφωνα με το Νοσοκομείο Μυτιλήνης οι τραυματίες δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο.

Συνελήφθη ο δράστης

Μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ταυτοποιήσει το άτομο που το απόγευμα της Τετάρτης, σε αγροτική τοποθεσία στη Λέσβο, πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο και τραυμάτισε δυο αλλοδαπούς.

Πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα στη Μυτιλήνη, ενώ παράλληλα κατασχέθηκε το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε και δύο φυσίγγια.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO