Μαγνησία

06 Απριλίου 2021 14:31 Τελευταία ενημέρωση : 06 Απριλίου 2021 20:25

Η Μακρινίτσα θρηνεί και αποχαιρετά τα δύο αδέλφια

Διάβασέ μου το...

Αύριο η κηδεία των δύο αδελφών. Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο εν διαστάσει σύζυγος και δράστης του φονικού. Η γυναίκα είχε ζητήσει προστασία.

Η Μακρινίτσα θρηνεί και αποχαιρετά τα δύο αδέλφια
-

Στα δικαστήρια Βόλου προσήχθη ο 31χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του και του αδελφού της, στη Μακρινίτσα.

Ο φερόμενος ως δράστης oδήγηθηκε στα δικαστήρια, από την πίσω πόρτα, όπου και κατέθεσε πως δεν θυμάται τίποτα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τα στοιχεία από το ρεπορτάζ της απεσταλμένης του ΑΝΤ1 στο Βόλο, Πωλίνας Κολοκοτρώνη, η 28χρονη βρισκόταν χθες στο πατρικό της με τη μητέρας της, ενώ στον από πάνω όροφο ήταν ο πατέρας με τον γιο της.

φονικό - Μακρινίτσα - θύματα

Ο πατέρας δεν κατέβηκε κάτω, λόγω του ότι προ ημερών είχε λογομαχήσει με τον γαμπρό του και δεν ήθελε να προκαλέσει κι άλλο την κατάσταση, χωρίς να μπορεί να φανταστεί κανείς τι θα ακολουθούσε.

φονικό - Μακρινίτσα - δράστης -  δικαστήρια Βόλου

Όταν ο δράστης μαχαίρωσε την 28χρονη και τον 30χρονο αδελφό της - ο οποίος είχε σπεύσει για να βοηθήσει την οικογένειά του- στην αυλή του σπιτιού, προσπάθησε να φύγει με το αυτοκίνητό του. Ακολούθησε καταδίωξη στην περιοχή, οι αστυνομικοί του έκλεισαν το δρόμο, εκείνος έκανε όπισθεν και έπεσε πάνω σε περιπολικό, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

φονικό - Μακρινίτσα - θύματα

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε το μαχαίρι, με το οποίο είχε σκοτώσει την σύζυγο και τον αδελφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, 31 ετών, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα η 28χρονη είχε ζητήσει και δικαστική συνδρομή, καθώς φέρεται συχνά να την ενοχλούσε.

φονικό - Μακρινίτσα - θύματα

Η κηδεία των δύο αδελφών Κωνσταντίνας και Γιώργου, θα τελεστεί την Τετάρτη στις 10:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη Μακρινίτσα. Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων και λουλουδιών τα χρήματα να δοθούν στο σύλλογο «Φλόγα».

Φωτογραφίες: magnesianews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αξιωματούχος EMA: Το εμβόλιο της AstraZeneca συνδέεται με τις θρομβώσεις

“Παράθυρο” Γεραπετρίτη για Πάσχα στο χωριό

“Άγριες Μέλισσες”: spoiler για την επανασύνδεση Δρόσως - Κωνσταντή (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO