Αχαΐα

03 Σεπτεμβρίου 2021 10:45

Πάτρα: Επιχειρηματίας συνελήφθη για βιασμό

Διάβασέ μου το...

Οικιακή βοηθός κατήγγειλε επιχειρηματία για βιασμό. Η κατάθεση φωτιάς της γυναίκας.  Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Πάτρα: Επιχειρηματίας συνελήφθη για βιασμό
-

Στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας κρατείται τις τελευταίες ημέρες μετά τη σύλληψή του, ένας 76χρονος συνταξιούχος, επιφανής επιχειρηματίας της Πάτρας που αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που έκανε σε βάρος του στην Αστυνομία, την περασμένη Δευτέρα (30-08-2021), μια γυναίκα ηλικίας 60 ετών, η οποία επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη βίλα του, σε συνοικία της Πάτρας, παρέχοντας υπηρεσίες καθαριότητας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γνωστός συνταξιούχος επιχειρηματίας συνελήφθη την Τρίτη μετά την καταγγελία που έκανε η γυναίκα η οποία τον κατηγορεί ότι τη βίασε ενώ είχε μεταβεί στο σπίτι του για να το καθαρίσει. Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό τη Δευτέρα και στο πλαίσιο του αυτοφώρου η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα και σε σύλληψή του γνωστού επιχειρηματία.

Η 60χρονη οικιακή βοηθός υποστηρίζει πως όταν μετέβη στο σπίτι του 76χρονου για να το καθαρίσει, αρχικά δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον άνδρα, η οποία μετατράπηκε στη συνέχεια σε βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η καταγγέλλουσα υπεβλήθη και σε ιατροδικαστική εξέταση και τα ευρήματα συνηγορούν στην εκδοχή του βιασμού.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού 60χρονης και να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή της υπόθεσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Μίκης Θεοδωράκης: Εθνικό πένθος για τον παγκόσμιο Έλληνα

Σκυλακάκης για ΕΝΦΙΑ: δεδομένη η αλλαγή συντελεστών

Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO