Θεσσαλονίκη

02 Οκτωβρίου 2021 09:12 Τελευταία ενημέρωση : 02 Οκτωβρίου 2021 13:53

Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: Γεμάτες οι ΜΕΘ, άδειοι οι δρόμοι

Διάβασέ μου το...

Καθώς άδειαζαν τα μπαρ, γέμιζαν οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Η εικόνα στην πόλη το πρώτο βράδυ του μίνι lockdown.

Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: Γεμάτες οι ΜΕΘ, άδειοι οι δρόμοι
-

Πρώτο Σαββατοκύριακο με μίνι lockdown στη Θεσσαλονίκη και από τα μεσάνυχτα τα περισσότερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης κατέβασαν ρολά. Οι δρόμοι άδειασαν και οι πολίτες επέστρεψαν στα σπίτια τους, καθώς η Θεσσαλονίκη πέρασε στο «Επίπεδο Συναγερμού 4» του επιδημιολογικού χάρτη.

Σε κεντρικά σημεία της πόλης είχαν στηθεί αστυνομικά μπλόκα, τα οποία πραγματοποιούσαν ελέγχους σε πεζούς και οχήματα μιας και βάσει των μέτρων απαγορεύεται η κυκλοφορία από 01:00 το βράδυ έως 06:00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας. Απαγορεύεται επίσης η μουσική καθ’ όλο το 24ωρο σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ψυχαγωγίας.

Κι ενώ τα καφέ και τα μπαρ άδειασαν, οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Covid-19 της Θεσσαλονίκης άρχισαν να γεμίζουν σύμφωνα με στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε μία κλίνη ΜΕΘ διαθέσιμη.

Συγκεκριμένα, οι 15 κλίνες του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ είναι καλυμμένες, όπως και οι 15 του Ιπποκρατείου, οι 11 του Παπαγεωργίου, οι 22 του Παπανικολάου και οι 8 του Αγίου Δημητρίου.

Πηγή: thestival.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλειος Έξαρχος: Ο παντοπώλης που έδωσε το όνομά του στα Εξάρχεια

Λιθουανία: αφαίρεσαν βίδες και καρφιά από στομάχι ασθενούς!

Σεισμός στην Κρήτη - 'Έλεγχοι: χιλιάδες τα ακατάλληλα σπίτια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO