Θεσσαλονίκη

10 Φεβρουαρίου 2022 08:21 Τελευταία ενημέρωση : 10 Φεβρουαρίου 2022 15:37

Θεσσαλονίκη - Νεκρό βρέφος: “δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι είπε στον ΑΝΤ1, εμφανώς συγκλονισμένος από το θέαμα που αντίκρισε, ο άνθρωπος που βρήκε το νεκρό έμβρυο.

Θεσσαλονίκη - Νεκρό βρέφος: “δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που είδα” (βίντεο)
-

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που είδα» είπε εμφανώς συγκλονισμένος ο υπάλληλος των κοιμητηριών, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, που βρήκε το νεκρό βρέφος, στον χώρο των κάδων απορριμμάτων.

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», το άψυχο σωματάκι «ήταν παγωμένο, ήταν γυμνό, ακουμπισμένο έξω από τον κάδο». 

«Το έπιασα με τα γάντια που χρησιμοποιώ στην δουλειά μου, είδα ότι είναι νεκρό και το άφησα αμέσως κάτω, για να ειδοποιήσω τις Αρχές», συμπλήρωσε ο κ. Μπουσμουρέλης, εμφανώς σοκαρισμένος ακόμη από όσα βίωσε. 

Από την πλευρά του, ο Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος, Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, αφού είπε πως άμεσα ενημερώθηκε το οικείο αστυνομικό τμήμα για να επιληφθεί της υπόθεσης, ανέφερε ότι «δεν έχουμε κάμερες στον χώρο των Κοιμητηρίων για να βλέπαμε κάποια κίνηση», ώστε να βοηθηθούν οι αστυνομικοί, οι οποίοι εξακολουθούν να αναζητούν την μητέρα του βρέφους.

Σύμφωνα με τα σενάρια που επικρατούν δύο είναι τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αρχές καθώς το αγοράκι βρέθηκε νεκρό με τον ομφάλιο λώρο.

Το πρώτο είναι η γυναίκα να γέννησε στο σημείο και να άφησε το βρέφος και το δεύτερο να γέννησε σε κάποιο άλλο σημείο  και να παράτησε το νεογέννητο στα κοιμητήρια καθώς δεν υπάρχουν κάμερες για να σβήσει τα ίχνη της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση η οποία διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή, πρόκειται για κύημα περίπου 6 μηνών για το οποίο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν γεννήθηκε νεκρό ή ζωντανό.

«Ελπίζουμε γι΄αυτό να μας διαφωτίσει η ιστολογική εξέταση» ανέφερε η ιατροδικαστής σημειώνοντας παράλληλα ότι υπάρχει η υπόνοια ότι βρισκόταν εντός φορμόλης, κάτι που αναμένεται να διευκρινιστεί από την τοξικολογική εξέταση.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός – Χάπια: Ομάδα Εξυπηρέτησης για τους ασθενείς

Πυρηνική σύντηξη: ρεκόρ παραγωγής ενέργειας στην Οξφόρδη

Άγιος Χαράλαμπος: κλεμμένη λειψανοθήκη βρέθηκε την ώρα του Εσπερινού (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO