Δωδεκανήσα

17 Αυγούστου 2022 17:38 Τελευταία ενημέρωση : 17 Αυγούστου 2022 20:03

Σύμη: Παιδί έπεσε από σκάφος - Διακομίστηκε στην Ρόδο

Διάβασέ μου το...

Πως συνέβη το ατύχημα, που προκάλεσε τον τραυματισμό του ανήλικου. Συναγερμός στις Αρχές για την άμεση μεταφορά του στην Ρόδο.

Σύμη: Παιδί έπεσε από σκάφος - Διακομίστηκε στην Ρόδο
-

(εικόνα αρχείου)

Λαχτάρισε η οικογένεια ενός 8χρονου αγοριού, όταν έπεσε από σκάφος (που ανήκει στον πατέρα του) στην θάλασσα και τραυματίστηκε, στα ανοιχτά του λιμανιού της Σύμης.

Το αγόρι έπεσε από βοηθητικό σκάφος της θαλαμηγού, τύπου TENDER, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι, πιθανότατα από την προπέλα.

Αμέσως μεταφέρθηκε στην στεριά και στο Κέντρο Υγείας Σύμης, όπου κρίθηκε πως απαιτείται η μεταφορά του στην Ρόδο, για να λάβει την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Για την διακομιδή του παιδιού στην Ρόδο «επιστρατεύθηκε» με πλωτό του Λιμενικού Σώματος. 

Περίπου στις 14:30, έφθασε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ρόδου, όπου χειρουργήθηκε αμέσως.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. και πιθανότατα την Πέμπτη, θα πάρει εξιτήριο και θα συνεχίσει τις διακοπές με την οικογένεια του, που έφθασε στην Σύμη από την Τουρκία..

Σε σχετική ενημέρωση στο Twitter, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αναφέρει «Τραυματισμός ανηλίκου αγοριού στο πόδι μετά από πτώση του στη θάλασσα από βοηθητικό σκάφος (TENDER) έξωθεν λιμένα Σύμης. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σύμης,ενώ πρόκειται να διακομισθει με ΠΛΣ στον λιμένα Ρόδου».

Ειδήσεις σήμερα:

Φυσικό αέριο: Η Ρωσία “προβλέπει” διπλασιασμό τιμών εντός του 2022

Δικάζεται για αποστολή δέματος με χασίς… στον εαυτό του!

Κίνα: Μεγάλες αυξήσεις στις τιμές των αυγών γιατί οι κότες δεν γεννάνε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO