Ηράκλειο

26 Αυγούστου 2022 16:04

Χερσόνησος: Άγρια συμπλοκή τουριστών - Στο νοσοκομείο ένα άτομο

Διάβασέ μου το...

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγούνται οι νεαροί, που φέρονται να χτύπησαν συμπατριώτες τους.

Χερσόνησος: Άγρια συμπλοκή τουριστών - Στο νοσοκομείο ένα άτομο
-


Σκηνές βίας και συμπλοκές νεαρών τουριστών, καταγράφηκαν για μια ακόμα φορά στην παραλία της Χερσονήσου, και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών Ολλανδών, ένας εκ των οποίων νοσηλεύεται, και την σύλληψη 4 συμπατριωτών τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νέο αυτό περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η παρέα των 4 Ολλανδών, ηλικίας 18 ετών οι τρεις και 19 ο τέταρτος, κατηγορείται ότι επιτέθηκε, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η αιτία, σε άλλον Ολλανδό, τον οποίο ξυλοκοπούσαν εν μέση οδώ, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

Δύο άλλοι συμπατριώτες τους, ηλικίας 19 και 27 ετών, που είδαν τον ξυλοδαρμό, πήγαν να βοηθήσουν το θύμα της επίθεσης, με αποτέλεσμα η παρέα των 4 να στραφεί εναντίον τους και να τους χτυπήσει επίσης. Μάλιστα τα χτυπήματα ήταν τόσο σφοδρά, που ο 27χρονος οδηγήθηκε και νοσηλεύεται με τραύματα στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Οι 4 Ολλανδοί "νταήδες" αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Πηγή: Cretalive.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Αλεποχώρι: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον άνδρα που πυροβόλησε παιδιά

Πτήση για Ρόδο: Γυναίκα ούρησε στο κάθισμα, έριξε χαστούκια και πήγε ν' ανοίξει την πόρτα (βίντεο)

Πολεμικό Ναυτικό: Ο θάνατος της Θάλειας, η Τυνησία και τα σενάρια


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO