Λέσβος

15 Νοεμβρίου 2022 15:03 Τελευταία ενημέρωση : 15 Νοεμβρίου 2022 21:11

Λέσβος - Πλωμάρι: Θρίλερ με εξαφάνιση μητέρας 3 παιδιών

Διάβασέ μου το...

Ποια είναι τα τελευταία λόγια του συζύγου της. Ποια ήταν η τελευταία φορά που την είδαν.

Λέσβος - Πλωμάρι: Θρίλερ με εξαφάνιση μητέρας 3 παιδιών
-


Την εξαφάνιση της 34χρονης συντρόφου του και μητέρας τριών παιδιών δήλωσε στις 11 Νοεμβρίου, ένας 35χρονος άνδρας Ρουμανικής καταγωγής στο Αστυνομικό Τμήμα του Πλωμαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος και η σύντροφός του κατοικούν μόνιμα στην κοινότητα Μεγαλοχωρίου. Το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, η γυναίκα, σύμφωνα με τις αναφορές του συντρόφου της και τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία όταν δήλωσε την εξαφάνισή της, βρισκόταν έξω από το σπίτι.

Όταν εκείνος της ζήτησε να μπει μέσα, εκείνη έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τότε δεν επικοινώνησε ούτε με τον ίδιο ούτε και με κάποιον συγγενή ή φίλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα είχε εξαφανισθεί άλλες 3 με 4 φορές στο παρελθόν τόσο στη Λέσβο όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια όσο και στη Ρουμανία που διέμενε στο παρελθόν με την οικογένειά της.

Τα προηγούμενα περιστατικά εξαφάνισης δεν είχαν δηλωθεί επίσημα στην αστυνομία, ωστόσο η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της, μετά από μερικές ημέρες.

Σε εξέλιξη με τη συνδρομή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής βρίσκεται η έρευνα για την ανεύρεση της γυναίκας η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει καρπούς.

Ερωτήματα για την 6χρονη κόρη της

Λίγες μέρες νωρίτερα, όπως μετέδωσε το Mega η 6χρονη κόρη του ζευγαριού είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο από τον θείο της, ο οποίος είπε στους γιατρούς πως το παιδί έπεσε από το μπαλκόνι.

Οι γιατροί, ωστόσο, εξέτασαν την 6χρονη και δήλωσαν πως τα τραύματα που φέρει δεν συνάδουν με πτώση. Τότε αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με την αστυνομία, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.

πηγή: stonisi.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε για βιασμό της φίλης του και της εν διαστάσει σύζυγου του

Ηλεία: Γιαγιά δάγκωσε τον ληστή της και κατάφερε να ξεφύγει

Κωνσταντινούπολη - Ελληνίδα τραυματίας: η νοσηλεία, η χρέωση και ο φόβος για “εμπλοκή” στην επίθεση


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO