Έβρος

08 Ιανουαρίου 2023 08:39

Αλεξανδρούπολη: πνίγηκε σε φρεάτιο, ενώ έβγαζε νερό για τον σκύλο του (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Εξαιρετικά στενό είναι το φρεάτιο, στο οποίο έχασε την ζωή του ο άτυχος άνδρας. Πως συνέβη το δυστύχημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Αλεξανδρούπολη: πνίγηκε σε φρεάτιο, ενώ έβγαζε νερό για τον σκύλο του (εικόνες)
-

Στο πηγάδι της φωτογραφίας έχασε την ζωή του χθες βράδυ ο 80χρονος άνδρας  από το χωριό Πέπλος Αλεξανδρούπολης, όταν προσπάθησε να βγάλει νερό για να πιει ο σκύλος, αλλά δυστυχώς έπεσε μέσα και πνίγηκε.

Σύμφωνα με το Evros-news.gr, ο ηλικιωμένος, που αντιμετώπιζε και προβλήματα με την καρδιά του, έβγαλε βόλτα τον αγαπημένο του σκύλο. Κάθισε να ξεκουραστεί στο παγκάκι που βλέπετε, έβγαλε το μπουφάν του και αφού τράβηξε το μεταλικό καπάκι έσκυψε να βγάει νερό για να ξεδιψάσει ο σκύλος του. Όμως ζαλίστηκε και έπεσε μέσα, χτύπησε και τελικά πνίγηκε.

Αλεξανδρόυπολη-φρεάτιο

Τον βρήκε περαστικός και ειδοοποίησε την Αστυνομία αλλά και την Πυροσβεστική. Επιτόπου έφτασαν 2 οχήματα με 7 Πυροσβέστες από την Αλεξανδρούπολη, αλλά και μέλη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φερών. Άρχισε η επιχείρηση ανάσυρσης του η οποία δεν ήταν εύκολη, αφού το πηγάδι ήταν στενό, με πλάτος περίπου μισό μέτρο. Όταν έβγαλαν τον άτυχο 80χρονο, διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρός. Τον παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε επίσης στο σημείο του χωριού Πέπλος, ενώ η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ειδήσεις σήμερα: 

Τουρκία: Τραυματίες από κατάρρευση οροφής σε αίθουσα ξενοδοχείου (εικόνες) 

ΗΠΑ: Πελάτης εστιατορίου πυροβόλησε και σκότωσε ληστή (βίντεο)

Missing Alert για 12χρονη αγνοούμενη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO