Μαγνησία

03 Μαρτίου 2023 16:36

Αλμυρός: έκρηξη σε βενζινάδικο - με σοβαρά εγκαύματα ο υπάλληλος

Διάβασέ μου το...

Ο υπάλληλος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, με πολλαπλά εγκαύματα.

Αλμυρός: έκρηξη σε βενζινάδικο - με σοβαρά εγκαύματα ο υπάλληλος
-

Με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, ένας 52χρονος μετά από έκρηξη στο βενζινάδικο στο οποίο εργαζόταν στον Αλμυρό Βόλου

Πιο συγκεκριμένα, η έκρηξη σε βενζινάδικο στο Κρόκιο Αλμυρού σημειώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι γύρω στις 12 και σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ η πρόεδρος των Βενζινοπωλών Μαγνησίας κ. Βάσω Κοντοχρήστου, η οποία ενημερώθηκε από συναδέλφους της στην περιοχή, έγινε μία «τύπου» έκρηξη σε κλειστό πρατήριο που γίνονταν εργασίες ανακαίνισης.

Η έκρηξη φαίνεται να προκλήθηκε όταν ο εργαζόμενος μπήκε στην δεξαμενή καυσίμων και προσπάθησε να τροχίσει μια βίδα, τραυματίστηκε ένας 52χρονος εργαζόμενος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και από εκεί στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και διασωληνώθηκε, καθώς φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Ο 52χρονος τραυματίας θα μεταφερθεί σε Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, με τους γιατρούς να ψάχνουν με αγωνία να βρουν κενή κλίνη.

Πηγή: magnesianews.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Πληθωρισμός – Eurostat: Στο 6,5% στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο νεαρός που έπαθε ανακοπή παίζοντας ποδόσφαιρο

Σύγκρουση τρένων - Κύπρος: Τριήμερο πένθος για τους φοιτητές που χάθηκαν στα Τέμπη


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO