Γενικά

27 Οκτωβρίου 2013 14:27

Αρχηγός... δήλωσε η Ουρανία Μιχαλολιάκου

Text to Speech

Άφωνους άφησε η Ουρανία Μιχαλολιάκου τους παρευρισκόμενους στην χθεσινή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής όταν… αυτοαναγορεύθηκε αρχηγός του κόμματος.

Η κόρη του προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, πήρε το λόγο για να περιγράψει το πώς η ίδια βίωσε τις πρόσφατες εξελίξεις, αλλά και για να διαβάσει μήνυμα του πατέρα της στους οπαδούς του κόμματος.

«Θα ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι είμαι πολύ συγκινημένη που πρέπει να διαβάσω αυτό το μήνυμα γιατί εκτός από αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είμαι και μία κόρη που στερείται παράνομα τον πατέρα της», είπε η Ουρανία Μιχαλολιάκου.


Γλώσσα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει ή βιάζεται πολύ να διαδεχθεί τον πατέρα της;

Στη συγκέντρωση, που πάντως ήταν κατώτερη των προσδοκιών παρά την πανελλαδική κινητοποίηση, πριν την Ουρανία, μίλησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με τον Ηλία Κασιδιάρη να ανεβαίνει στο βήμα υπό τους ήχους του συνθήματος «Νάτος - Νάτος ο Δήμαρχος».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης  στην ομιλία του τόνισε: «Όλη η εκλογική βάση της Χρυσής Αυγής, ο δικηγορικός κόσμος., όσοι δικαστικοί παραμένουν καθαροί, όλοι οι Έλληνες πολίτες λένε ένα πράγμα. Πρόκειται για μια σκευωρία, πρόκειται για μια κακοστημένη πολιτική δίωξη. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που αυτή τη στιγμή εντελώς παράνομα αντισυνταγματικά διώκονται. Ίσως αν βλέπαμε τις εξελίξεις ξεκάθαρα ψηφοθηρικά ίσως να πρέπει να μπούμε και οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή γιατί κάθε στιγμή που περνάει που παραμένουν φυλακισμένοι βουλευτές του εθνικιστικού κινήματος, κάθε στιγμή ένας Έλληνας αφυπνίζεται".

Ο Ηλίας Παναγιώταρος από την πλευρά του είπε πως πρόκειται για σχέδιο κατά της Χρυσής Αυγής και τόνισε: "Δεν υπάρχει άλλη έκφραση που θα μπορούσα να ονοματίσω...Σχέδιο. Με προφυλακίσεις του αρχηγού του πέμπτου κόμματος της Βουλής και του τρίτου ή ενδεχομένως και δεύτερου δημοσκοπικά τώρα μετά από όλα αυτά. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η Γη δεν γυρίζει, λοιπόν και η Γη γυρίζει και η Χρυσή Αυγή μεγαλώνει».

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, διεξαγόταν και αντιφασιστικό συλλαλητήριο, και σημειώθηκε ένταση.

VIDEO