Βουλή

25 Φεβρουαρίου 2015 11:44

Μέτρα εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου ζητά το Ποτάμι

Text to Speech

Με ερώτηση που κατέθεσε ο Γιώργος Μαυρωτάς, το Ποτάμι εκφράζει τη μεγάλη ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν.

Μέτρα εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου και αντιμετώπισης της βίας στον ελληνικό αθλητισμό, ζητά με αφορμή τα θλιβερά επεισόδια στον αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού της περασμένης Κυριακής, αλλά και τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της Super League, το Ποτάμι.

Με ερώτηση που κατέθεσε ο Γιώργος Μαυρωτάς, το Ποτάμι εκφράζει τη μεγάλη ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν, τονίζοντας πως θα πρέπει να ενισχυθεί και σε κάθε περίπτωση να εφαρμοστεί το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, χωρίς να συνυπολογίζεται οποιοδήποτε πολιτικό κόστος.

«Μετά τα ανεπίτρεπτα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, είχαμε χθες ανεπίτρεπτα επεισόδια στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League. Πρόεδροι ιστορικών ομάδων να συμπεριφέρονται σαν χούλιγκανς χρησιμοποιώντας εκφράσεις και πρακτικές πεζοδρομίου. Αν αυτή είναι η συμπεριφορά των προέδρων πώς περιμένουμε από τους φιλάθλους να δείχνουν κόσμια συμπεριφορά; Αν το παράδειγμα που έρχεται από την κορυφή είναι ο τσαμπουκάς, οι βρισιές, οι χειροδικίες και οι απειλές, μην παραπονιόμαστε μετά για τη βία στο ελληνικό ποδόσφαιρο», αναφέρει ο βουλευτής του Ποταμιού.

VIDEO