Γενικά

19 Σεπτεμβρίου 2014 17:49

Μετωπική σύγκρουση Μητσοτάκη-Δούρου

Στο πλευρό των 19 δημάρχων που έχουν στήσει «αντάρτικο» με αφορμή τον επανέλεγχο των συμβάσεων ορισμένου χρόνου που έγιναν αορίστου τάχθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής.

-

«Οι έλεγχοι για πλαστά πιστοποιητικά και για μονιμοποιήσεις χωρίς τυπικές προϋποθέσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν», διαμηνύει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά το γεγονός ότι η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, καθώς και 19 δήμαρχοι που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Δούρου σκοπεύει να επιμείνει και στο θέμα της αξιολόγησης των υπαλλήλων της Περιφέρειας, το οποίο εκτιμά πως αποτελεί αφορμή για απολύσεις.

Η κόντρα οδηγείται στα άκρα, καθώς ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει τη διαδικασία επανελέγχου των μετατροπών που έγιναν στις συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Αίσθηση προκάλεσε πάντως η δήλωση του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου, ότι σημασία για εκείνον έχει να εφαρμόσει το δίκαιο και όχι το νόμο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)