Κόμματα

31 Αυγούστου 2015 13:56

Κουτσούμπας: Ο λαός δεν πρέπει να πέσει στην προεκλογική παγίδα

Ολομέτωπη επίθεση στα άλλα κόμματα εξαπέλυσε ο ΓΓ του ΚΚΕ στην συνάντηση του με εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Κουτσούμπας: Ο λαός δεν πρέπει να πέσει στην προεκλογική παγίδα
-

Αιχμηρός κατά των υπόλοιπων πολιτικών κομμάτων, μηδενός εξαιρουμένου, ήταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος στο πλαίσιο της έντονης προεκλογικής δραστηριότητας όλων των κομμάτων, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων των Ναυπηγείων Ελευσίνας.

Από την έδρα του κόμματος στον Περισσό, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, επεσήμανε στις δηλώσεις του ότι «ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που του στήνουν προεκλογικά -σε συνεργασία- ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, για να περάσουν μετά τις εκλογές νέα βάρβαρα σκληρά μέτρα σε βάρος του, με το 3ο μνημόνιο και τα νέα μέτρα που θα έρθουν».

Παράλληλα έστρεψε τα πυρά του στην Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, την οποία χαρακτήρισε ως «ανάχωμα», τονίζοντας ότι «ταυτόχρονα, ο λαός δεν πρέπει να δώσει ψήφο σε νέα αναχώματα που στήνονται, όπως είναι το νέο κόμμα που προήλθε από την πρόσφατη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ Νο 2, δεν πρέπει να δοθεί καμιά εργατική – λαϊκή ψήφος, ιδιαίτερα από τις εργατογειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά, όλης της Ελλάδας, από την ελληνική αγροτιά, στη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Τώρα με το ΚΚΕ υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής».

Για τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Σε ότι αφορά τους εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ο Δημήτρης Κουτσούμπας σημείωσε «είμαστε στο πλευρό τους για την ικανοποίηση όλων των τρεχόντων αιτημάτων τους, όπως είναι η απλήρωτη δουλειά-τα δεδουλευμένα για πάρα πολλούς μήνες, άλλα ζητήματα εργασιακά, προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά για να ανοίξουν οι δουλειές σε πιο μόνιμη βάση. Συνήθως εξυπηρετούνται σχέδια της εργοδοσίας, η εργοδοσία παίζει παιχνίδι για τα δικά της συμφέροντα σε βάρος των εργαζομένων», προσθέτοντας ότι «το ΚΚΕ θεωρεί ότι μπορεί να υπάρξει οριστική και μόνιμη λύση μόνο στην πορεία της πάλης για έναν ενιαίο δημόσιο φορέα ναυπηγοεπισκευής, με πραγματική εργατική – λαϊκή εξουσία, με κοινωνικοποίηση του πλούτου, με αποδέσμευση από την ΕΕ».

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)