Βουλή

21 Σεπτεμβρίου 2015 13:18

«Καρφιά» από τη Ζωή στη συνάντηση με τον Μανιτάκη

Ο υπουργός Εσωτερικών παρέδωσε στην Πρόεδρο της Βουλής τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα.

«Καρφιά» από τη Ζωή στη συνάντηση με τον Μανιτάκη
-

Τα επίσημα εκλογικά αποτελέσματα παρέδωσε στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία επισκέφθηκε στο γραφείο της, ο υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης.

Παραλαμβάνοντας το φάκελο με τα εκλογικά αποτελέσματα, η πρόεδρος της Βουλής άφησε αιχμές για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν πριν να έχει η ίδια ενημερωθεί επίσημα.

Η κα Κωνσταντοπούλου ανέφερε επίσης ότι θα επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του ανακοινώσει τα εκλογικά αποτελέσματα όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, αποφεύγοντας να πει ότι θα τον επισκεφθεί.

Η κα Κωνσταντοπούλου ρώτησε τον υπουργό Εσωτερικών για το αν υπήρχε δυσκολία στη διαδικασία των αποτελεσμάτων.  «Όχι, οι υπηρεσίες έχουν μεγάλη εμπειρία. Όλα εξελίχθηκαν ομαλά και σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία. Σας παραδίδω τα εκλογικά αποτελέσματα όπως προβλέπει η συνταγματική τάξη και η δημοκρατία λειτουργία», της απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών.

«Εγώ θα επικοινωνήσω με τη σειρά μου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του ανακοινώσω τα επίσημα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών. Ήδη, έχουν δρομολογηθεί διαδικασίες τις οποίες έμαθα από τα Μέσα Ενημέρωσης χωρίς να έχω ενημερωθεί επίσημα. Σε κάθε περίπτωση εγώ θα υπηρετήσω το Σύνταγμα και το πολίτευμα μέχρι να παραδώσω» ανέφερε με τη σειρά της η πρόεδρος της Βουλής.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)