Κόμματα

10 Ιανουαρίου 2016 23:48

Μεϊμαράκης: Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύθηκαν

Με ένα tweet, στο οποίο δεν υπάρχει ούτε μια λέξη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολίασε το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΝΔ.

Μεϊμαράκης: Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύθηκαν
-

Με ένα tweet στο οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος αναδείχθηκε νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο ηττημένος του β΄ γύρου, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, απευθύνθηκε μόνο στους εκλογείς που τον στήριξαν.

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν και με ακολούθησαν σε αυτήν την πορεία #V», ήταν το μόνο επίσημο σχόλιο του διεκδικητή της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, στην μόνη επίσημη αντίδραση του δεν αναφέρει λέξη για τον νικητή των εκλογών ή για την στάση που ο ίδιος θα τηρήσει από αύριο κι αν και πως απαντά στο κάλεσμα ενότητας προς όλους τους ανθυποψηφίους του που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα πάντως, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είχε τηλεφωνήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναγνωρίζοντας την ήττα του και ευχόμενος «καλή δύναμη στο έργο του».

Β. Μεϊμαράκης - tweet - εκλογές ΝΔ - ευχαριστίες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)