Κόμματα

24 Αυγούστου 2015 15:26

Κουτσούμπας: Ο λαός παρακολουθεί ένα τηλεοπτικό σόου

Text to Speech

Η μόνη αξία της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών είναι τα προεκλογικά παιχνίδια όσων μετέχουν σ’ αυτήν, σύμφωνα με τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κουτσούμπας: Ο λαός παρακολουθεί ένα τηλεοπτικό σόουΤηλεοπτικό σόου χαρακτήρισε τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών για τον σχηματισμό κυβέρνησης ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με σημερινή δήλωσή του.

«Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί ένα τηλεοπτικό σόου, με αφορμή τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών, που η μόνη της αξία είναι τα προεκλογικά παιχνίδια όσων μετέχουν σ’ αυτήν. Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη των εκλογών απευθυνόμενο στο λαό που υποφέρει απ’ την πολιτική όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων», τονίζει ο κ. Κουτσούμπας.

«Όλα τ’ άλλα κόμματα, που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση, έχουν τα μάτια στραμμένα στο μετεκλογικό τοπίο και στη συγκρότηση κυβερνήσεων αντιλαϊκής διαχείρισης, που θα κρατούν το λαό εγκλωβισμένο στα ίδια - με τα σημερινά – αδιέξοδα, στο πλαίσιο του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης και της ΕΕ. Την επόμενη μέρα των εκλογών αυτό που θα μετρήσει για το λαό, είναι να βρίσκεται ο λαός σε καλύτερη θέση για να ανοίξουμε έναν άλλο δρόμο ελπίδας. Κι αυτό μπορεί να γίνει με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, τη δύναμη της αλήθειας, του αγώνα, της ανατροπής», προσθέτει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ.

VIDEO