Κόμματα

07 Φεβρουαρίου 2017 15:00

ΝΔ: ψεύδεται ο Τσίπρας για τα κρυφά ραντεβού στο Παρίσι

Text to Speech

Τι λέει η αξιωματική αντιπολίτευση για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι και τη σύμβαση μεταξύ ΟΔΔΗΧ και Ρότσιλντ. Για παραλήρημα κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: ψεύδεται ο Τσίπρας για τα κρυφά ραντεβού στο Παρίσι

Δριμεία επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ μετά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως» τονίζει η ΝΔ,

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ «ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε, σήμερα, ότι ως την μυστική επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Παρίσι, καμία σύμβαση δεν υπήρχε μεταξύ του ΟΔΔΗΧ και της Επενδυτικής Τράπεζας Ρότσιλντ.»

Παράλληλα η ΝΔ αναφέρει πως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν βρήκε ούτε μια λέξη για να δικαιολογήσει γιατί ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι με μυστικό τρόπο, ενώ χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και γιατί συνάντησε μόνος του τα στελέχη της Επενδυτικής Τράπεζας.

«Την ίδια στιγμή οι κ. Τσακαλώτος και Καμμένος συνεχίζουν να σιωπούν» προσθέτει.

ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ - Γραφεία - ΣΥΡΙΖΑ

Για παραλήρημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να κρύβει το “πόθεν έσχες” της συζύγου του, ο Πρόεδρος της ΝΔ κρύβεται πίσω από ασυνάρτητες ανακοινώσεις του κόμματός του και δηλώσεις στελεχών του.

Αναλυτικά η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με το ταξίδι του Πρωθυπουργού στο Παρίσι:

«Οι αστειότητες περί μυστικής επίσκεψης στο Παρίσι πλέον έχουν περάσει στο επίπεδο του παραληρήματος από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο αρχηγός του κόμματος, κ. Μητσοτάκης κρύβει το “πόθεν έσχες” της συζύγου του, λες και πρόκειται για προσωπικό δεδομένο, ενώ είναι εκ του νόμου υποχρέωσή του να το καταθέσει.

Το ερώτημα είναι πόσο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης θα κρύβεται πίσω από τις ασυνάρτητες ανακοινώσεις του κόμματός του και τις δηλώσεις των στελεχών του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO