Κόμματα

12 Φεβρουαρίου 2017 13:29

Μανιός: δεν είναι δυνατό να ψηφίσουμε νέα μέτρα που θα διαλύσουν την κοινωνία

Text to Speech

Θέλουν να μας κάνουν «Ιφιγένεια» και να μας θυσιάσουν, τόνισε ο βουλευτής. Συνεχείς διαβουλεύσεις των μελών της κίνησης των "53".

Μανιός: δεν είναι δυνατό να ψηφίσουμε νέα μέτρα που θα διαλύσουν την κοινωνία

Σαφή προειδοποίηση προς την Κυβέρνηση να μην δεχτεί τα νέα μέτρα που προτείνουν οι δανειστές, έστειλε από το βήμα του ομιλητή της συνεδρίασης της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Κυκλάδων, Νίκος Μανιός.

«Δεν είναι δυνατόν να ψηφίσουμε μέτρα που θα οδηγήσουν στην καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας», υπογράμμισε με έμφαση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μανιός υποστήριξε ότι «θέλουν να μας κάνουν Ιφιγένεια, να μας θυσιάσουν για να φυσήξει ο ούριος άνεμος της διάλυσης της ευρωζώνης η οποία θα οδηγήσει σε εμπόλεμη κατάσταση. Αν πρόκειται να μας θέλουν για Ιφιγένεια δεν πρέπει ψηφίζοντας μέτρα να τους δώσουμε το μαχαίρι με το οποίο θα μας θυσιάσουν».

Με τη φράση «ας αναλάβουν μόνοι τους την ευθύνη της θυσίας μας και της διάλυσης της ευρωζώνης», ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του ο βουλευτής Κυκλάδων.

Τα μέλη της κίνησης των «53» είχαν πολλά «πηγαδάκια» και βρίσκονται σε διαρκείς επαφές, προκειμένου να καθορίσουν τη στάση του στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζεται.

Χαρακτηριστική η φωτογραφία στην οποία διακρίνονται να συζητούν οι: Τσακαλώτος, Μπαλαούρας, Μαντάς, Παπαδόπουλος, Χαρίτσης και Σβίγκου.

Μανιός Νίκος - βουλευτής Κυκλάδων

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO