Κόμματα

17 Φεβρουαρίου 2017 17:21

Κώστας Καραμανλής: βαθιά οδύνη για τον θάνατο του Βαγγέλη Μπασιάκου

Text to Speech

Συγκινητικός αποχαιρετισμός του πρώην Προέδρου της ΝΔ στον φίλο και κουμπάρο του, που έφυγε αιφνιδίως, σε ηλικία 63 ετών.

Κώστας Καραμανλής: βαθιά οδύνη για τον θάνατο του Βαγγέλη Μπασιάκου


Συντετριμμένος από το θάνατο του Βαγγέλη Μπασιάκου, βουλευτή της ΝΔ, προσωπικού φίλου και κουμπάρου του, είναι ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

«Με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετώ το στενό μου φίλο και συνεργάτη Βαγγέλη Μπασιάκο. Υπήρξε ανιδιοτελής υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος. Αφιέρωσε τη ζωή του στην στήριξη της ελληνικής περιφέρειας και των ανθρώπων της. Στην οικογένειά του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» υπογραμμίζει στη δήλωσή ο Κώστας Καραμανλής. 

Ο πρώην πρωθυπουργός, εκτός από στενός φίλος, ήταν και κουμπάρος με τον Βαγγέλη Μπασιάκο, καθώς είχε παντρέψει τον αποθανόντα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και έχει βαφτίσει τον μονάκριβο γιό του.

Ευάγγελος Μπασιάκος - Κώστας Καραμανλής

Ευάγγελος Μπασιάκος - Κώστας Καραμανλής  

Όπως έγινε γνωστό από το Γραφείου Τύπου της ΝΔ «σε ένδειξη σεβασμού για τον αδόκητη απώλεια του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργού Βαγγέλη Μπασιάκου, όλες οι προγραμματισμένες κομματικές εκδηλώσεις για σήμερα, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, και για το Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Φεβρουαρίου, ματαιώνονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO