Γενικά

30 Σεπτεμβρίου 2017 12:28

Νέα “πυρά” κατά Καμμένου για το ταξίδι στο Λονδίνο

Text to Speech

Δημοσίευμα εφημερίδας παρουσιάζει απόδειξη από το ξενοδοχείο, όπου διέμενε ο υπουργός, στην οποία φαίνεται να πλήρωσε με μετρητά…

Νέα “πυρά” κατά Καμμένου για το ταξίδι στο Λονδίνο

Το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο προκαλεί νέα πολιτική κόντρα. Δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» παρουσιάζει απόδειξη από το ξενοδοχείο του υπουργού στην οποία φαίνεται πως πλήρωσε με μετρητά. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει στη Βουλή ότι πλήρωσε με πιστωτική κάρτα…

Επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας εξαπολύει η ΝΔ, κατηγορώντας τον για «ψέματα και σκάνδαλα». Σε ανακοίνωσή του γραφείου Τύπου, η ΝΔ αναφέρει, «τώρα αποδεικνύεται ότι κυκλοφορούσε σε καζίνο στο εξωτερικό, πληρώνοντας με μετρητά που δεν δικαιολογούνται σε περίοδο capital control, ξοδεύοντας σε ένα Σαββατοκύριακο τα μισά χρήματα από αυτά που δηλώνει στο πόθεν έσχες. Η κατακραυγή του ελληνικού λαού για την προκλητικότητά του είναι καθολική».

Η ΝΔ επιτίθεται και στον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας ότι, «ο κ. Τσίπρας είναι, πλέον, εξίσου εκτεθειμένος γιατί τον καλύπτει και συνεχίζει το συνεταιρισμό τους, για να παραμείνουν στην εξουσία. 'Αλλωστε, αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε.»

«Είναι ζητήματα που αφορούν στην ιδιωτικότητα, το ανάγουμε σε πολιτικό ζήτημα για να κερδίσουμε εντυπώσεις, είναι το άκρον άωτο του λαϊκισμού» τόνισε στον Σκάι Fm ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας.

«Δεν είναι μια πολιτική μεταβολή που γίνεται γιατί άλλαξαν γνώμη. Είναι μια πολιτική μεταβολή ως προϊόν πολιτικού εκβιασμού. Δεν μπορεί η κοινωνία να μένει έτσι απαθής και ο κύριος Τσίπρας πρέπει να βγει να πει εάν εγνώριζε ότι ο υπουργός του έλεγε ψέματα στη Βουλή» τόνισε στο ίδιο μέσο ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην απόδειξη από το ξενοδοχείο φαίνεται ότι ο Πάνος Καμμένος πλήρωσε 2.642,70 λίρες Αγγλίας και ως διεύθυνση εκείνη του υπουργείου Άμυνας. Ο ίδιος ο υπουργός είχε καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, άλλη απόδειξη για την κράτηση και όχι για την πληρωμή…

«Προκάλεσα τον κ.Καμμένο στη Βουλή να πει με τίνος πορτοφόλι πλήρωσε στο Λονδίνο. Μου είπε: με την κάρτα μου! Η απόδειξη λέει £2.642 ΜΕΤΡΗΤΑ!» γράφει στο Twitter ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Υπουργός που λέει ψέματα στη Βουλή & την παραπλανά με άσχετα χαρτιά δεν έχει άλλο δρόμο από την παραίτηση. Αλλιώς τον λόγο έχει ο κ.Τσίπρας» ανέφερε σε νέα ανάρτηση.

Θεοδωράκης για Καμμένο - Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO