Βουλή

19 Δεκεμβρίου 2017 15:28

“Μαλλιά κουβάρια” Σκουρλέτης – Παφίλης στην Βουλή

Text to Speech

"Φωτιές" άναψε η κριτική του ΚΚΕ για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αττική και τους κοινωνικούς αγώνες.

“Μαλλιά κουβάρια” Σκουρλέτης – Παφίλης στην Βουλή

«Μαλλιά κουβάρια» έγιναν Πάνος Σκουρλέτης και Θανάσης Παφίλης στη Βουλή για την κριτική που άσκησε το ΚΚΕ για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αττική και τους κοινωνικούς αγώνες.

Οι αναφορές του υπουργού Εσωτερικών πως το νέο πεδίο αντιπαράθεσης τους επόμενους μήνες θα είναι ο σχεδιασμός του παραγωγικού μοντέλου, όπου θα αναμετρηθούν οι προγραμματικές προτάσεις των πολιτικών δυνάμεων και πως η ανεργία δεν εκτινάχθηκε επί ημερών της σημερινής κυβέρνησης, προκάλεσαν την αντίδραση του Θανάση Παφίλη.

«Εμείς δεν μασάμε από τέτοιες επιθέσεις, χρειάζεται διαστημικό θράσος από εσάς που πήγατε να φέρετε σαν το κλέφτη το νόμο για το 50+1 στην κήρυξη απεργίας τώρα να μας κάνετε μάθημα» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

«Θυμάμαι στις πορείες, όταν ο κόσμος πήγαινε από την Σταδίου εσείς πηγαίνατε από την Πειραιώς», ανταπάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης, καλώντας το ΚΚΕ να πάρει θέση στο θέμα της απλής αναλογικής στις εκλογές για Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Εμείς ότι καλό φέρνει όποια κυβέρνηση, θα το ψηφίσουμε, ας είναι και ψίχουλο. Εμείς στηρίξαμε τη νόθα απλή αναλογική που φέρατε. Με αυτά πάτε να ξεπλυθείτε; Το τι έβγαλαν οι πλατείες είναι γνωστά; Τα παιγνίδια  και τις προβοκάτσιες τα ξέρουμε πολύ καλά», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO