Βουλή

09 Μαρτίου 2018 16:14

Στην Ολομέλεια για κυρώσεις παραπέμπει τον Μιχαλολιάκο ο Βούτσης

Text to Speech

Λίγες ώρες μετά το επεισόδιο που είχαν στην Βουλή ο Πρόεδρος της Βουλής με τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής.

Στην Ολομέλεια για κυρώσεις παραπέμπει τον Μιχαλολιάκο ο Βούτσης

Μετά τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για την ανοίκεια επίθεση στον Μουσταφά Μουσταφά, ο Νίκος Βούτσης παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας και τον Νίκο Μιχαλολιάκο για την πλήρη κάλυψη που παρείχε στους δύο βουλευτές του από το βήμα της Βουλής.

Λίγες ώρες μετά την κόντρα που είχε με τον γραμματέα της Χρυσής Αυγής όταν ζήτησε από τους μουσουλμάνους βουλευτές να προβούν σε δήλωση για το ποια είναι η πατρίδα τους, ο κ. Βούτσης απέστειλε το σχετικό απόσπασμα των πρακτικών στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

«Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη αναφορά και τα λεγόμενα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν έχουν προηγούμενο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και ξεπερνούν κατά πολύ τα σύνορα της κοινοβουλευτικής δεοντολογίας και ευπρέπειας, του πολιτικού διαλόγου, αλλά και τα σύνορα μίσους και του διχασμού», αναφέρει στην επιστολή του και προσθέτει: «Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή για συμπεριφορά στο πλαίσιο κάποιας έντονης οξυμένης συζήτησης, αλλά για συμπεριφορά επαναλαμβανόμενη, συνειδητή και με την πλήρη κάλυψη του Προέδρου και των λοιπών μελών της συγκεκριμένης Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO