Κυβέρνηση

20 Μαΐου 2018 16:08

Βερναρδάκης: από Σεπτέμβριο τα μέτρα κατά της λιτότητας

Text to Speech

Ο Υπουργός Επικρατείας εκτιμά πως η Κυβέρνηση θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές. Τι λέει για τις προοπτικές του Κινήματος Αλλαγής.

Βερναρδάκης: από Σεπτέμβριο τα μέτρα κατά της λιτότητας

Τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων «αντίστροφης πορείας από τις πολιτικές διαρκούς λιτότητας» θα λάβει η Κυβέρνηση από τον προσεχή Σεπτέμβριο, αναφέρει ο Υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News».

Ο κ. Βερναρδάκης εκτιμά πως «εάν η Κυβέρνηση ακολουθεί τον σχεδιασμό της και καταφέρει να αυξήσει την αποτελεσματικότητά της σε ορισμένους τομείς του κυβερνητικού έργου, θα κερδίσει τις εκλογές. Ο κρίσιμος χρόνος θα αρχίσει να μετρά μετά τον Σεπτέμβριο».

Για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, ο Υπουργός Επικρατείας σημειώνει ότι η επίλυσή του θα συμβάλει ώστε η εσωτερική πολιτική σκηνή να κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός, καθώς θα οδηγήσει στην περιθωριοποίηση της ακροδεξιάς.

Τέλος, για το Κίνημα Αλλαγής λέει ότι η προοπτική του εξαρτάται από τις στρατηγικές επιλογές που θα κάνει «είτε να γίνει συμπλήρωμα της νεοφιλελεύθερης Δεξιάς, είτε να αποτελέσει μέρος του προοδευτικού πόλου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO