Κόμματα

30 Ιουλίου 2018 16:35

Στον “Ευαγγελισμό” ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Text to Speech

Ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας των τραυματιών από την φονική πυρκαγιά.

Στον “Ευαγγελισμό” ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα το Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας των τραυματιών από τις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε σύντομη συνάντηση με τη Διοικητή του νοσοκομείου, κ. Νάγια Μητσάκη, η οποία τον ενημέρωσε ότι στον Ευαγγελισμό νοσηλεύονται 18 τραυματίες από την καταστροφική πυρκαγιά  στο Μάτι, εκ των οποίων οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ένας σε μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον θάλαμο εγκαυμάτων και ενημερώθηκε από το Διευθυντή του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής, Γ. Χαρκιολάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε και με αρκετούς από τους τραυματίες, οι οποίοι του περιέγραψαν τις τραγικές στιγμές που έζησαν, τονίζοντάς του ότι δεν είχαν καμία έγκαιρη ενημέρωση από την Πολιτεία για να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, όπως και για την πλήρη απουσία συντονισμού από τις αρμόδιες Αρχές κατά τις κρίσιμες ώρες.

Kυριάκος Μητσοτάκης - Ευαγγελισμός

Ο Πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε, τέλος, και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, και ενημερώθηκε από τον διευθυντή, Σπύρο Ζακυνθινό, για την πορεία της υγείας των τραυματιών.

Kυριάκος Μητσοτάκης - Ευαγγελισμός

Kυριάκος Μητσοτάκης - Ευαγγελισμός

ΝΔ: σαν τον κλέφτη στο Μάτι ο Τσίπρας

Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγορεί τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας πως υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου που πρέπει να καταλογιστούν.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τονίζει πως «χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον», προσθέτοντας πως οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Kυριάκος Μητσοτάκης - Ευαγγελισμός

Kυριάκος Μητσοτάκης - Ευαγγελισμός

«Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Kυριάκος Μητσοτάκης - Ευαγγελισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO