Βουλή

06 Δεκεμβρίου 2018 12:41

Αυλαία στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία

Text to Speech

Η απόφαση της Εξεταστικής. Αύριο στον πρόεδρο της Βουλής. Πότε συζητείται από την Ολομέλεια.

Αυλαία στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία

Αυλαία έριξε η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, όπου εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ. Στο κείμενο που θα κατατεθεί στον Πρόεδρο της Βουλής θα είναι ενσωματωμένες και οι πορισματικές θέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Στη σημερινή τελευταία συνεδρίαση οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή το εξώδικο του Άδωνι Γεωργιάδη προς τον πρόεδρο Αντώνη Μπαλωμενάκη. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν να αποσταλεί επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα, υποστηρίζοντας –όπως είπε ο Σπύρος Λάππας- ότι δεν μπορεί να απειλεί και να εκβιάζει ο κ. Γεωργιάδης.

Στο δικαίωμα του αντιπροέδρου της ΝΔ να υπερασπίζεται την τιμή και την υπόληψή του, αναφέρθηκε εκ μέρους της ΝΔ ο Γιώργος Γεωργαντάς, σημειώνοντας πως ο κ. Γεωργιάδης συκοφαντείται εδώ και μήνες.

Το συνολικό πόρισμα και για τις τέσσερις υποθέσεις που διερεύνησε η εξεταστική επιτροπή (Ερρίκος Ντυνάν – διαγνωστικές αρθροσκοπήσεις – φάρμακο και ΚΕΕΛΠΝΟ) με τις θέσεις των κομμάτων θα παραδοθεί αύριο στον Πρόεδρο της Βουλής και μέχρι το τέλος του μήνα θα συζητηθεί στην Ολομέλεια.

VIDEO