Γενικά

11 Ιανουαρίου 2019 12:16

Μίκης Θεοδωράκης: η Μέρκελ ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια περιμένοντας την τελική μας ραγιαδοποίηση

Text to Speech

Με το βλέμμα στραμμένο στην υφαρπαγή των υδρογονανθράκων μας, η επίσκεψη Μέρκελ, τονίζει ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης. «Αιχμές» και κατά του Τσίπρα.

Μίκης Θεοδωράκης: η Μέρκελ ήρθε να ελέγξει τα αποκαΐδια περιμένοντας την τελική μας ραγιαδοποίηση

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της Άγκελα Μέρκελ και «αιχμές» κατά του Αλέξη Τσίπρα, σχολίασε την επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Αθήνα, ο κορυφαίος μας μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, «η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα».

 Και προσθέτει ότι «Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαϊδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση και με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξία τους που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια».

Η δήλωση του κ. Θεοδωράκη, καταλήγει τονίζοντας, «Η άσπονδη φίλη μας περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση, ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή αντίδραση από μέρους μας την ώρα της υφαρπαγής τους επ’ ωφελεία του γερμανικού λαού που φαίνεται δεν χόρτασε ακόμα μετά το φαγοπότι της εποχής της γερμανικής κατοχής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO