Γενικά

12 Ιανουαρίου 2019 08:42

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη διερεύνηση καταγγελιών περί εκφοβισμού βουλευτών για τη Συνθήκη των Πρεσπών

Text to Speech

Επίθεση στη ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δημοσιεύματα που φέρουν στέλεχος της ΝΔ να ζητάει να απειληθούν συγκεκριμένοι βουλευτές για τη Συνθήκη των Πρεσπών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη διερεύνηση καταγγελιών περί εκφοβισμού βουλευτών για τη Συνθήκη των Πρεσπών

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση του και σχολιάζοντας δημοσιεύματα σχετικά με επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών για τη συμφωνία των Πρεσπών, αναφέρει ότι «την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης μιλά για τις "ευρωπαϊκές αξίες" της Ν.Δ, στελέχη του κόμματός του, σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταφράζουν τις αξίες αυτές σε απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών για τη Συμφωνία των Πρεσπών!».

Όπως υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «στέλεχος της Ν.Δ. φέρεται να καλεί  τους παραλήπτες ηλεκτρονικού  μηνύματος να απειλήσουν συγκεκριμένους  βουλευτές, των οποίων παραθέτει και τους προσωπικούς αριθμούς τηλεφώνων, για να μην στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών!».

Και η ανακοίνωση καταλήγει τονίζοντας, «περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να ερευνήσουν την υπόθεση. Περιμένουμε, επίσης, από την ηγεσία της Ν.Δ. να καταδικάσει έμπρακτα και να διαγράψει όσους σχετίζονται με αυτήν την άθλια επιχείρηση εκφοβισμού, ώστε να δείξει ότι δεν έχει σχέση και η ίδια με αυτήν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO