Γενικά

16 Ιανουαρίου 2019 18:01

Καμμένος: ο Τσίπρας μου είπε ψέματα δυο φορές για τη Συνθήκη των Πρεσπών

Text to Speech

«Ο Κοτζιάς ήταν ο διακινητής της τσάντας του Γιωργάκη», δήλωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Γιατί προειδοποίησε…. τον Ζουράρι και τι είπε στον ΠτΔ.

Καμμένος: ο Τσίπρας μου είπε ψέματα δυο φορές για τη Συνθήκη των Πρεσπών

Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του πρώην ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά, αλλά και με πικρία για την στάση του Αλέξη Τσίπρα, στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, «απασφάλισε» ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, συνοδεύοντας τα λεγόμενα του με προειδοποιήσεις για τον Κώστα Ζουράρι, αλλά και ευθείς βολές κατά της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη του στο Βεργίνα TV, που θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ, υποστηρίζει ότι ο Πρωθυπουργός του είπε ψέματα δυο φορές για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αρχικά όταν είχαν συμφωνήσει να συζητήσουν το θέμα μετά τις εκλογές, κάτι που δεν έγινε ποτέ και στη συνέχεια όταν τον διαβεβαίωσε ότι θα ξαναδούν το θέμα τον Μάρτιο, αλλά αυτό έρχεται τώρα στη Βουλή.

Πολύ σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ για το Νίκο Κοτζιά τον οποίο χαρακτήρισε «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη» και για τον οποίο εξήγησε πως «φαίνεται να είχε δικό του σχέδιο σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών» .

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, λέγοντας, «έχει προσωπική ευθύνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως Κυβερνητικός Εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του» , τόνισε ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ ενώ συμπλήρωσε «πως οι βουλευτές της ΝΔ έπρεπε ήδη να έχουν αντιδράσει με τη γεωγραφικού προσδιορισμού πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων».

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προειδοποίησε και τον Κώστα Ζουράρι, τονίζοντας ότι  «εάν ο κ Ζουράρις είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά».

Ο κ. Καμμένος έδωσε συνέχεια και στην κόντρα του με την κυρία Μπακογιάννη, λέγοντας πως «είναι όνειδος για την πολιτική ζωή του τόπου και ότι του επιτίθεται για λόγους επιχειρηματικών συμφερόντων».

Τέλος ο κ. Καμμένος επανέλαβε τις καταγγελίες του για το «Ίδρυμα Σόρος» υποστηρίζοντας ότι μοίραζε 25 δις ευρώ εδώ και χρόνια σε πολιτικούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO