Κόμματα

18 Μαρτίου 2019 09:55

Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: πρώτη κίνηση της ΝΔ η μείωση της φορολογίας (βίντεο)

Text to Speech

«Πυρά» κατά του Μαξίμου από τον Αντιπρόεδρο της αξ. αντιπολίτευσης, ο οποίος ανέλυσε μέρος του «γαλάζιου» προγράμματος.

Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: πρώτη κίνηση της ΝΔ η μείωση της φορολογίας (βίντεο)


«Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον ούτε λέω ότι υπάρχουν κακές προθέσεις, αλλά το θέμα είναι τι μπορεί να κάνει κανείς», επεσήμανε ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, επιτέθηκε στην Κυβέρνηση, λέγοντας ότι «μας είπαν ότι θα τα λύσει όλα με μια κίνηση, κάτι που ξέραμε ότι δεν πρόκειται να γίνει, όμως αντ΄ αυτού είδαμε ότι πολλά πράγματα έγιναν χειρότερα».

Αναφερόμενος στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι «πρέπει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, σεμνά και ταπεινά και με βάση τις καλές ευρωπαϊκές πρακτικές».

Σε ότι αφορά το Ασφαλιστικό σημείωσε ότι «πρέπει να γίνει καιστην Ελλάδα αυτό που ισχύει στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και αποτελεί και κατεύθυνση της ΕΕ, δηλαδή η ύπαρξη τριών πυλώνων ασφάλισης».

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε στην μάχη που θα δώσει το κόμμα του για την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, την νέα σχέση προσλήψεων-αποχωρήσεων στο Δημόσιο και την μείωση των κρατικών δαπανών που θα οδηγήσει στην μείωση των φορολογικών βαρών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με τον Κωστή Χατζηδάκη να επισημαίνει ότι η μείωση της φορολογίας θα είναι η πρώτη κίνηση της ΝΔ, αν και όταν αυτή έλθει στην εξουσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO