Πολιτική

02 Ιουνίου 2019 20:35

Ο Ζέρβας νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Διάβασέ μου το...

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας κερδίζει πανηγυρικά τη «μάχη» στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Ζέρβας νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης
-

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, αν και ξεκίνησε από τη δεύτερη θέση στην «κούρσα» για το δήμο Θεσσαλονίκης, φαίνεται πως κερδίζει με μεγάλη διαφορά τον δημαρχιακό θώκο.

Την πρώτη Κυριακή ο κ. Ταχιάος είχε συγκεντρώσει ποσοστό 22,04% και ο κ. Ζέρβας 14,93%.

Με καταμετρημένες το 100% ο κ. Ζέρβας λαμβάνει 66,79% ενώ ο κ. Ταχιάος 33,21% με τη διαφορά τους να φτάνει τις 30 χιλιάδες ψήφους.

Ζέρβας: νίκησε η πόλη της Θεσσαλονίκης

Σε πανηγυρικό κλίμα έκανε δηλώσεις ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο εκλογικό του κέντρο μετά την θριαμβευτική του νίκη.

Πανηγυρισμοί - Ζέρβας

«Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς. Ότι και να ψήφισαν ότι και να επέλεξαν. Από την αρχή από όταν ξεκίνησε αυτή η ανηφορική πορεία δεν ξεχάσαμε ότι η πρόταση μας είναι αυτοδιοικητική . Από την πόλη ξεκινούσαμε στην πόλη καταλήγαμε. Πάνω από όλα σε αυτές τις εκλογές έπρεπε να κερδίσει η πόλη και η πόλη κέρδισε.

Θα είμαι ο δήμαρχος που θα κάνει τη δουλειά. Ευθύνη συνέπεια και εργατικότητα είναι  οι παρακαταθήκες που μυ άφησε ο πατέρας μου και δεν τον ξεχνώ», συμπλήρωσε και ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν.

Ταχιάος: συγχαρητήρια στο νέο δήμαρχο

Ο κ. Ταχιάος συνεχάρη ήδη τον κ. Ζέρβα και σε δήλωση του αναφέρει, «άκουσα τον κ. Ζέρβα να λέει ότι η σημερινή μέρα είναι μία μέρα γιορτής συμφωνώ μαζί του και λέω και εγώ ότι είναι μια μέρα γιορτής η Θεσσαλονίκη έχει δήμαρχο θέλω να συγχαρώ τον κ. Ζέρβα για την επιτυχία του, μεγάλωσα μέσα σε ένα σπίτι που ο πατέρας μου μου έμαθε “να ξέρεις να κερδίζεις να ξέρεις να χάνεις” δεν είναι η πρώτη φορά που χάνω, αναλαμβάνω τις ευθύνες μου γι’  αυτό το αποτέλεσμα και συγχαίρω ξανά τον νέο δήμαρχο».

Πανηγυρισμοί - Ζέρβας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ