Πολιτική

12 Ιουνίου 2019 18:26 Τελευταία ενημέρωση : 12 Ιουνίου 2019 20:51

Σαμαράς για Novartis: επιβεβαίωση όσων έλεγα για συμμορία και σκευωρούς

Διάβασέ μου το...

Τι ζητά ο πρώην Πρωθυπουργός, αναφορικά με την μήνυση που έχει καταθέσει. Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Σαμαράς για Novartis: επιβεβαίωση όσων έλεγα για συμμορία και σκευωρούς
-

 Σε δήλωσή του αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω απο την υπόθεση Novartis, μετά και απο όσα αναφέρει σε μακροσκελή δήλωση του ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητά την ανάσυρση της μήνυσής του από το αρχείο. Κάτι τέτοιο ειναι απαραίτητο για να λάμψει η αλήθεια, όπως δηλώνει.

"Τώρα πιά το περιεχόμενο της μήνυσής μου περί συμμορίας και σκευωρών επιβεβαιώνεται πλήρως. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Ζητώ την ανάσυρση της μήνυσής μου απο το αρχείο. Ώστε να λάμψει η αλήθεια. Μέχρι τέλους.." δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς.

«Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι στην υπόθεση της Novartis στήθηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μια πρωτοφανής σκευωρία στην οποία μετείχαν κορυφαία στελέχη της» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφορικά με της τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης πως « η ΝΔ θεωρεί αυτονόητο ότι η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της και η αλήθεια θα λάμψει σε κάθε της λεπτομέρεια».


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ