Πολιτική

07 Ιουλίου 2019 21:15

Βελόπουλος στον ΑΝΤ1: πάμε στην Βουλή για να προστατεύσουμε τους Έλληνες (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Που τοποθέτησε πολιτικά το κόμμα του και τι είπε για την ΝΔ και την πιθανότητα συνεργασίας μαζί της. Πως θα πράξει στο ζήτημα της εκλογής νέου ΠτΔ.

Βελόπουλος στον ΑΝΤ1: πάμε στην Βουλή για να προστατεύσουμε τους Έλληνες (βίντεο)
-

«Ευχαριστούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που εμπιστεύθηκαν την Ελληνική Λύση και την πρόταση που φέρνουμε», είπε στην αρχική τοποθέτηση του στον ΑΝΤ1 και τον τηλεοπτικό εκλογικό μαραθώνιο με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης.

‘Όπως είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, «δεν έχουμε καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή και δεν θέλω να έχω και καμία σχέση. Η διαφορά με τα άλλα μικρά κόμματα είναι η πολλή δουλειά: εμείς γυρίσαμε τρεις φορές όλη την Ελλάδα, μιλήσαμε με τους πολίτες, πήγαμε πόρτα-πόρτα και πείσαμε τους πολίτες».

Ερωτηθείς από τον Νίκο Χατζηνικολάου για το είδος της αντιπολίτευσης που θα κάνει η Ελληνική Λύση, ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι «είναι πιο λογικές θέσεις αυτές της Ελληνικής Λύσης, διότι εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι πρώτα η Ελλάδα και οι Έλληνες και μετά όλοι οι άλλοι».

«Σε όλα “όχι” δεν μπορείς να λες, τότε απλά κάνεις “αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση”, εμείς ήρθαμε να συνδράμουμε το πολιτικό προσωπικό να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να μας εμπιστευτούν και την επόμενη φορά οι πολίτες, ακόμη και για να κυβερνήσουμε», είπε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος υποστήριξε «εμείς πάμε στην Βουλή για να προστατεύσουμε τους Έλληνες από εκείνα που άλλοι δεν τους προστατεύουν», ενώ διατήρησε αποστάσεις από το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία.

Αναφορικά με το πλαίσιο συνεργασίας του κόμματος του με την ΝΔ, ο κ. Βελόπουλος είπε ότι διατηρεί επιφυλάξεις για τα πρόσωπα και τις ενέργειες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, ενώ επεσήμανε ότι σε σχέση με όσα ακούγονται για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας «δεν θα συναινέσουμε σε πρόσωπα που συναίνεσαν στην Συμφωνία των Πρεσπών».

«Ανήκουμε στην ιδεολογία του Ελληνισμού» είπε, κληθείς να προσδιορίσει την ιδεολογική τοποθέτηση του κόμματος του, ενώ εν κατακλείδει ανέφερε ότι το κόμμα του θα κάνει την πιο σοβαρή αντιπολίτευση και ότι δεν θα προδώσει τους Έλληνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ